Kemer'de zabıtadan yılbaşı öncesi denetim

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 27.12.2023 - 16:31, Güncelleme: 27.12.2023 - 16:31
 

Kemer'de zabıtadan yılbaşı öncesi denetim

Kemer'de zabıtadan yılbaşı öncesi denetim
  KEMER, (DHA)- KEMER Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yılbaşı öncesinde ilçede faaliyette bulunan fırın ve pastanelerde denetim yaptı.  Kemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bünyesinde bulunan denetim ekibi, vatandaşların güvenli alışveriş yapmaları için denetimlerini sürdürdü. Belediye ekipleri, ilçe dahilinde bulunan fırın ve pastaneleri kontrol ederek hijyenik ve standartlara uygun üretim yapılıp yapılmadığını denetledi.  Vatandaşların sağlığı için rutin denetimlerin aralıksız devam ettiğini belirten Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, "Halkımızın sağlığı bizim için her zaman önemli. Kemer'de gerçekleştirdiğimiz rutin denetimlerimize devam ediyoruz. Yılbaşı öncesinde denetim yaptığımız fırınlarda, hijyen, gramaj ve genel temizlik kurallarına uyup uyulmadığı kontrolleri gerçekleştirildi. Denetim çalışmalarımız aralıksız devam edecektir" dedi. (DHA) FOTOĞRAFLI
Kemer'de zabıtadan yılbaşı öncesi denetim

 

KEMER, (DHA)- KEMER Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, yılbaşı öncesinde ilçede faaliyette bulunan fırın ve pastanelerde denetim yaptı. 
Kemer Belediyesi Zabıta Müdürlüğü bünyesinde bulunan denetim ekibi, vatandaşların güvenli alışveriş yapmaları için denetimlerini sürdürdü. Belediye ekipleri, ilçe dahilinde bulunan fırın ve pastaneleri kontrol ederek hijyenik ve standartlara uygun üretim yapılıp yapılmadığını denetledi. 
Vatandaşların sağlığı için rutin denetimlerin aralıksız devam ettiğini belirten Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, "Halkımızın sağlığı bizim için her zaman önemli. Kemer'de gerçekleştirdiğimiz rutin denetimlerimize devam ediyoruz. Yılbaşı öncesinde denetim yaptığımız fırınlarda, hijyen, gramaj ve genel temizlik kurallarına uyup uyulmadığı kontrolleri gerçekleştirildi. Denetim çalışmalarımız aralıksız devam edecektir" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.