Sakarya'da zincirleme kaza: 10 ölü, 57 yaralı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 28.12.2023 - 08:44, Güncelleme: 28.12.2023 - 09:45
 

Sakarya'da zincirleme kaza: 10 ölü, 57 yaralı

Sakarya'da zincirleme kaza: 10 ölü, 57 yaralı
  SAKARYA, (DHA)- SAKARYA'da, Kuzey Marmara Otoyolu'nda, 3’ü yolcu otobüsü, 7 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 10 kişi öldü,  57 kişi yaralandı. Kaza, saat 04.30 sıralarında Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya Dağdibi mevkisinde meydana geldi. Aralarında 3 otobüs ve 1 TIR'ın da bulunduğu 7 araç zincirleme trafik kazasına karıştı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, 112 acil sağlık, polis ve jandarma ekibi sevk edildi. İlk belirlemelere göre kazada 10 kişi hayatını kaybederken, 57 kişi de yaralandı. Kaza nedeniyle yol trafiğe kapandı. Ekiplerin, kazaya müdahalesi sürüyor. (DHA)  
Sakarya'da zincirleme kaza: 10 ölü, 57 yaralı

 

SAKARYA, (DHA)- SAKARYA'da, Kuzey Marmara Otoyolu'nda, 3’ü yolcu otobüsü, 7 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında 10 kişi öldü,  57 kişi yaralandı.
Kaza, saat 04.30 sıralarında Kuzey Marmara Otoyolu'nun Sakarya Dağdibi mevkisinde meydana geldi. Aralarında 3 otobüs ve 1 TIR'ın da bulunduğu 7 araç zincirleme trafik kazasına karıştı. İhbar üzerine bölgeye çok sayıda itfaiye, 112 acil sağlık, polis ve jandarma ekibi sevk edildi. İlk belirlemelere göre kazada 10 kişi hayatını kaybederken, 57 kişi de yaralandı. Kaza nedeniyle yol trafiğe kapandı. Ekiplerin, kazaya müdahalesi sürüyor. (DHA)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.