Isparta’da KYK yurdunda 110 öğrenci zehirlenme şüphesi ile hastaneye başvurdu

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 29.12.2023 - 08:23, Güncelleme: 29.12.2023 - 08:23
 

Isparta’da KYK yurdunda 110 öğrenci zehirlenme şüphesi ile hastaneye başvurdu

Isparta’da KYK yurdunda 110 öğrenci zehirlenme şüphesi ile hastaneye başvurdu
Nurettin ARKAN/ ISPARTA, (DHA)- ISPARTA'nın Yalvaç ilçesinde kız ve erkek öğrenci yurdunda kalan 110 öğrenci yedikleri yemekten sonra rahatsızlanınca gıda zehirlenmesi şüphesiyle  hastanelere başvurdu. Olay, Isparta’nın Yalvaç ilçesinde bulunan KYK Kız ve erkek Öğrenci Yurdu’nda meydana geldi. Yurtta kalan öğrenciler akşam yemeğinde yedikleri kuru fasulye, pilav ve triliçe tatlısı sonrası mide bulantısı, ishal ve kusma şikayetiyle rahatsızlandı. İhbar üzerine öğrenci yurduna çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından öğrenciler gıda zehirlenmesi şüphesi ile Yalvaç Devlet Hastanesine kaldırıldı. Hastanenin acil servisi ve koridorlarda serum tedavisi uygulanan öğrenciler tedavisi tamamlandıktan sonra taburcu edildi. Öğrencilerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Bu arada olayla ilgili inceleme başlatılırken yemekten alınan numuneler tahlile gönderildi. (DHA) FOTOĞRAFLI    
Isparta’da KYK yurdunda 110 öğrenci zehirlenme şüphesi ile hastaneye başvurdu

Nurettin ARKAN/ ISPARTA, (DHA)- ISPARTA'nın Yalvaç ilçesinde kız ve erkek öğrenci yurdunda kalan 110 öğrenci yedikleri yemekten sonra rahatsızlanınca gıda zehirlenmesi şüphesiyle  hastanelere başvurdu.
Olay, Isparta’nın Yalvaç ilçesinde bulunan KYK Kız ve erkek Öğrenci Yurdu’nda meydana geldi. Yurtta kalan öğrenciler akşam yemeğinde yedikleri kuru fasulye, pilav ve triliçe tatlısı sonrası mide bulantısı, ishal ve kusma şikayetiyle rahatsızlandı. İhbar üzerine öğrenci yurduna çok sayıda sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından öğrenciler gıda zehirlenmesi şüphesi ile Yalvaç Devlet Hastanesine kaldırıldı.
Hastanenin acil servisi ve koridorlarda serum tedavisi uygulanan öğrenciler tedavisi tamamlandıktan sonra taburcu edildi. Öğrencilerin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
Bu arada olayla ilgili inceleme başlatılırken yemekten alınan numuneler tahlile gönderildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.