Horoz dövüşüne polis baskını: 8 gözaltı

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 02.01.2024 - 09:01, Güncelleme: 02.01.2024 - 09:01
 

Horoz dövüşüne polis baskını: 8 gözaltı

Horoz dövüşüne polis baskını: 8 gözaltı
Mehmet ALTINTAŞ/ GEDİZ (Kütahya)- KÜTAHYA’nın Gediz ilçesinde, bir evin bahçesinde horoz dövüştürürken polis tarafından suçüstü yakalanan 8 kişi gözaltına alındı. Gediz’in Dayınlar Mahallesi’nde horoz dövüştürüldüğü ihbarı üzerine polis harekete geçti. Gediz İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin düzenlediği baskında, bir evin bahçesine kurulan kafeste horoz dövüşü yaptıran F.D. (70), M.G. (46), Y.E. (41), E.A. (47), A.K. (35), I.K. (33), Ö.B. (42) ve M.E. (56) suçüstü yakalandı. Bahçede dövüştürülürken ele geçirilen 4 horoz ile 5 horoz taşıma çantasına el konuldu. Gözaltına alınan 8 şüpheli hakkında adli ve idari işlem başlatıldı. (DHA) FOTOĞRAFLI      
Horoz dövüşüne polis baskını: 8 gözaltı

Mehmet ALTINTAŞ/ GEDİZ (Kütahya)- KÜTAHYA’nın Gediz ilçesinde, bir evin bahçesinde horoz dövüştürürken polis tarafından suçüstü yakalanan 8 kişi gözaltına alındı.
Gediz’in Dayınlar Mahallesi’nde horoz dövüştürüldüğü ihbarı üzerine polis harekete geçti. Gediz İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin düzenlediği baskında, bir evin bahçesine kurulan kafeste horoz dövüşü yaptıran F.D. (70), M.G. (46), Y.E. (41), E.A. (47), A.K. (35), I.K. (33), Ö.B. (42) ve M.E. (56) suçüstü yakalandı. Bahçede dövüştürülürken ele geçirilen 4 horoz ile 5 horoz taşıma çantasına el konuldu. Gözaltına alınan 8 şüpheli hakkında adli ve idari işlem başlatıldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.