Antalyaspor'un yeni teknik direktörü Sergen Yalçın Antalya'ya geldi

Spor (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 02.01.2024 - 13:22, Güncelleme: 02.01.2024 - 13:22
 

Antalyaspor'un yeni teknik direktörü Sergen Yalçın Antalya'ya geldi

Antalyaspor'un yeni teknik direktörü Sergen Yalçın Antalya'ya geldi
Adem AKALAN / ANTALYA, (DHA)- Antalyaspor'da Nuri Şahin'den boşalan teknik direktörlük için anlaşılan Sergen Yalçın, Antalya'ya geldi. Antalyaspor'da 'Çocukluk hayalim' diyerek Alman ekibi Borussia Dortmund'dan teklif alarak yardımcı antrenör olarak giden Nuri Şahin'in yerine anlaşılan teknik direktör Sergen Yalçın, Antalya'ya geldi. Yalçın'ı, havalimanında kulüp başkanı Sinan Boztepe, Basın Sözcüsü Alkan Evren ile yöneticiler karşıladı. Antalya Havalimanı CIP çıkışında taraftarlar tarafından karşılanan Yalçın'a çiçek takdim edilirken, boynuna atkı takıldı. Yalçın, bir taraftarın "Aramıza hoş geldiniz. İnşallah Avrupa'ya gideriz. Taraftarlar çok heyecanlı, güzel bir hava getirdiniz" sözlerine, "İnşallah ve teşekkür ederim" karşılığını verdi. Antalyaspor, yeni teknik direktörü Sergen Yalçın için saat 14.30'da Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde imza töreni düzenleyecek. GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ: -Havalimanı taraftarlar detay -Sergen Yalçın detay -Sergen Yalçın'ın çıkışı detay -Sergen Yalçın'ın aracına binmesi detay -Genel detaylar (FOTOĞRAFLI)
Antalyaspor'un yeni teknik direktörü Sergen Yalçın Antalya'ya geldi

Adem AKALAN / ANTALYA, (DHA)- Antalyaspor'da Nuri Şahin'den boşalan teknik direktörlük için anlaşılan Sergen Yalçın, Antalya'ya geldi.
Antalyaspor'da 'Çocukluk hayalim' diyerek Alman ekibi Borussia Dortmund'dan teklif alarak yardımcı antrenör olarak giden Nuri Şahin'in yerine anlaşılan teknik direktör Sergen Yalçın, Antalya'ya geldi. Yalçın'ı, havalimanında kulüp başkanı Sinan Boztepe, Basın Sözcüsü Alkan Evren ile yöneticiler karşıladı. Antalya Havalimanı CIP çıkışında taraftarlar tarafından karşılanan Yalçın'a çiçek takdim edilirken, boynuna atkı takıldı. Yalçın, bir taraftarın "Aramıza hoş geldiniz. İnşallah Avrupa'ya gideriz. Taraftarlar çok heyecanlı, güzel bir hava getirdiniz" sözlerine, "İnşallah ve teşekkür ederim" karşılığını verdi.
Antalyaspor, yeni teknik direktörü Sergen Yalçın için saat 14.30'da Atilla Vehbi Konuk Tesisleri'nde imza töreni düzenleyecek.

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ:
-Havalimanı taraftarlar detay
-Sergen Yalçın detay
-Sergen Yalçın'ın çıkışı detay
-Sergen Yalçın'ın aracına binmesi detay
-Genel detaylar

(FOTOĞRAFLI)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.