Polisten köy okulundaki çocuklara mont ve ayakkabı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 03.01.2024 - 10:33, Güncelleme: 03.01.2024 - 10:33
 

Polisten köy okulundaki çocuklara mont ve ayakkabı

Polisten köy okulundaki çocuklara mont ve ayakkabı
Anıl ATAR-Yaşar SERİNTÜRK/ADANA, (DHA)- ADANA polisi, köy okulunda öğrenim gören dezavantajlı ailelerin 150 çocuğuna mont, ayakkabı ve çorap hediye etti. İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, köy okullarındaki dezavantajlı ailelerin çocuklarına yeni yıl hediyesi olarak mont ve ayakkabı vermek için harekete geçti. Saha çalışması yapan ekipler, Sarıçam ilçesine bağlı Kızılkaş Mahallesi’ndeki Şehit Metehan Şahbaz İlkokulu’nda öğrenim gören 150 çocuğu tespit etti. Ekipler, temin ettikleri mont, bot ve çoraplarla birlikte okula gitti. Çocuklarla sohbet edip, oyunlar oynayan polisler tek tek sınıfları gezerek kıyafetleri hediye etti. Aldığı hediyeyle mutlu olduğunu ifade eden 2’nci sınıf öğrencisi Hatice Burgu, “Polis ağabey ve ablalar geldiği için çok mutlu oldum. Bize mont ve ayakkabı verdiler. Onları çok seviyorum” diye konuştu. (DHA) FOTOĞRAFLI
Polisten köy okulundaki çocuklara mont ve ayakkabı

Anıl ATAR-Yaşar SERİNTÜRK/ADANA, (DHA)- ADANA polisi, köy okulunda öğrenim gören dezavantajlı ailelerin 150 çocuğuna mont, ayakkabı ve çorap hediye etti.
İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri, köy okullarındaki dezavantajlı ailelerin çocuklarına yeni yıl hediyesi olarak mont ve ayakkabı vermek için harekete geçti. Saha çalışması yapan ekipler, Sarıçam ilçesine bağlı Kızılkaş Mahallesi’ndeki Şehit Metehan Şahbaz İlkokulu’nda öğrenim gören 150 çocuğu tespit etti. Ekipler, temin ettikleri mont, bot ve çoraplarla birlikte okula gitti. Çocuklarla sohbet edip, oyunlar oynayan polisler tek tek sınıfları gezerek kıyafetleri hediye etti. Aldığı hediyeyle mutlu olduğunu ifade eden 2’nci sınıf öğrencisi Hatice Burgu, “Polis ağabey ve ablalar geldiği için çok mutlu oldum. Bize mont ve ayakkabı verdiler. Onları çok seviyorum” diye konuştu. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.