TEMEL ATMA TÖRENİ CUMARTESİYE ERTELENDİ

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 04.01.2024 - 13:58, Güncelleme: 04.01.2024 - 13:58
 

TEMEL ATMA TÖRENİ CUMARTESİYE ERTELENDİ

Bucak Belediyesi tarafından yapımına başlanılan ‘Bucak Seyir Terası’ projesi temel atma töreni Cumartesi günü saat 11:00’ de yapılacak.
Bucak Belediyesi Sanayi Mahallesinde yapımına başladığı Bucak Seyir Terası temel atma töreni daha önce 5 Ocak 2024 saat 11:00’de yapılacağı açıklanmış, bu gün ise temel atma törenin 6 Ocak 2024 Cumartesi günü saat 11:00’de yapacağını açıkladı. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Cumartesi günü yapılacak olan ‘Bucak Seyir Terası’ temel atma törenine tüm ilçe halkını davet etti.  
Bucak Belediyesi tarafından yapımına başlanılan ‘Bucak Seyir Terası’ projesi temel atma töreni Cumartesi günü saat 11:00’ de yapılacak.

Bucak Belediyesi Sanayi Mahallesinde yapımına başladığı Bucak Seyir Terası temel atma töreni daha önce 5 Ocak 2024 saat 11:00’de yapılacağı açıklanmış, bu gün ise temel atma törenin 6 Ocak 2024 Cumartesi günü saat 11:00’de yapacağını açıkladı.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal, Cumartesi günü yapılacak olan ‘ Bucak Seyir Terası’ temel atma törenine tüm ilçe halkını davet etti.  

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.