VALİ ÖKSÜZ, ISPARTA'DA İADE-İ ZİYARETLERDE BULUNDU

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 05.01.2024 - 08:45, Güncelleme: 05.01.2024 - 08:45
 

VALİ ÖKSÜZ, ISPARTA'DA İADE-İ ZİYARETLERDE BULUNDU

Burdur Valisi Türker Öksüz, Isparta İlinde bir dizi iade-i ziyarette bulundu.
Yoğun programı içerisinde, iade-i ziyaretlerine devam eden Vali Öksüz, Isparta programı kapsamında Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Çelik ve Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'i makamında ziyaret etti.   Oda Başkanı Çelik ve yönetiminin yer aldığı  ITSO ziyaretinde, iki komşu il olan Isparta ve Burdur'un sanayi ve ticaret alanında öne çıkan yönleri ele alınarak, karşılıklı görüş alışverişi ve istişarelerde bulunuldu.   Vali Öksüz, ITSO ziyareti sonrası Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'e iade-i ziyarette bulundu.   Başkan Başdeğirmen nazik ziyareti dolayısıyla Vali Öksüz'e teşekkür ederek, ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  
Burdur Valisi Türker Öksüz, Isparta İlinde bir dizi iade-i ziyarette bulundu.

Yoğun programı içerisinde, iade-i ziyaretlerine devam eden Vali Öksüz, Isparta programı kapsamında Isparta Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Metin Çelik ve Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'i makamında ziyaret etti.

 

Oda Başkanı Çelik ve yönetiminin yer aldığı 

ITSO ziyaretinde, iki komşu il olan Isparta ve Burdur'un sanayi ve ticaret alanında öne çıkan yönleri ele alınarak, karşılıklı görüş alışverişi ve istişarelerde bulunuldu.

 

Vali Öksüz, ITSO ziyareti sonrası Isparta Belediye Başkanı Şükrü Başdeğirmen'e iade-i ziyarette bulundu.

 

Başkan Başdeğirmen nazik ziyareti dolayısıyla Vali Öksüz'e teşekkür ederek, ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

 

Isparta HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.