155 skuter trafikten men edildi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 05.01.2024 - 10:39, Güncelleme: 05.01.2024 - 10:39
 

155 skuter trafikten men edildi

155 skuter trafikten men edildi
ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da yapılan skuter denetimlerinde, 210 sürücüye trafik idari cezası uygulandı, 155 skuter ise trafikten men edildi. Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü koordinesinde, Asayiş Şube Müdürlüğü ve ilçe emniyet müdürlükleri görevlilerince il genelinde eş zamanlı skuter denetimi yapıldı. Yan yana dizilerek taşıt yolunu kapatan ve yaya geçişini engelleyen, park alanı olmadığı için kaldırımları istila ederek vatandaşların tedirgin olmasına yol açan, usulsüz kullanımı trafikte düzensizliğe hatta ölümlere de neden olan skuter ve sürücülerine yönelik denetimlerde, 210 skuter sürücüsüne trafik idari cezası uygulandı. 155 skuter ise trafikten men edildi. FOTOĞRAFLI
155 skuter trafikten men edildi

ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'da yapılan skuter denetimlerinde, 210 sürücüye trafik idari cezası uygulandı, 155 skuter ise trafikten men edildi.
Antalya İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü koordinesinde, Asayiş Şube Müdürlüğü ve ilçe emniyet müdürlükleri görevlilerince il genelinde eş zamanlı skuter denetimi yapıldı. Yan yana dizilerek taşıt yolunu kapatan ve yaya geçişini engelleyen, park alanı olmadığı için kaldırımları istila ederek vatandaşların tedirgin olmasına yol açan, usulsüz kullanımı trafikte düzensizliğe hatta ölümlere de neden olan skuter ve sürücülerine yönelik denetimlerde, 210 skuter sürücüsüne trafik idari cezası uygulandı. 155 skuter ise trafikten men edildi.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.