Bingöl’de kardan 173 köy yolu ulaşıma kapandı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 05.01.2024 - 11:33, Güncelleme: 05.01.2024 - 11:33
 

Bingöl’de kardan 173 köy yolu ulaşıma kapandı

Bingöl’de kardan 173 köy yolu ulaşıma kapandı
Aziz ÖNAL/BİNGÖL, (DHA)- BİNGÖL’de etkili olan kar ve tipi nedeniyle 173 köy yolu ulaşıma kapandı. Ekipler, yolları açmak için çalışma başlattı. Kentte gece saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı ve tipi yaşamı olumsuz etkiledi. Yağış nedeniyle, merkez ve ilçelere bağlı 173 köy yolu ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Şubesi ekiplerince, köy yollarının açılması için çalışma başlatıldı. (DHA) FOTOĞRAFLI
Bingöl’de kardan 173 köy yolu ulaşıma kapandı

Aziz ÖNAL/BİNGÖL, (DHA)- BİNGÖL’de etkili olan kar ve tipi nedeniyle 173 köy yolu ulaşıma kapandı. Ekipler, yolları açmak için çalışma başlattı.
Kentte gece saatlerinden itibaren etkili olan kar yağışı ve tipi yaşamı olumsuz etkiledi. Yağış nedeniyle, merkez ve ilçelere bağlı 173 köy yolu ulaşıma kapandı. İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmetleri Şubesi ekiplerince, köy yollarının açılması için çalışma başlatıldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.