BAKAN YARDIMCISI YILMAZ, VALİ ÖKSÜZ’Ü MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 05.01.2024 - 16:34, Güncelleme: 05.01.2024 - 16:34
 

BAKAN YARDIMCISI YILMAZ, VALİ ÖKSÜZ’Ü MAKAMINDA ZİYARET ETTİ

Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Dr. Nazif Yılmaz, Burdur Valisi Türker Öksüz’ü makamında ziyaret etti.
Bir dizi temaslarda bulunmak ve toplantılara katılmak için Burdur'a ziyaret gerçekleştiren Bakan Yardımcısı Yılmaz, Burdur programına Valilik ziyaretiyle başladı. Ziyarette Bakan Yardımcısı Yılmaz'a Burdur Milletvekilleri Prof. Dr. Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz eşlik ettiler. Gerçekleşen ziyarette, devam eden eğitim öğretim yılı, Burdur'un eğitim potansiyeli, İlimiz eğitim altyapısı, inşaatı devam eden ve proje aşamasında olan okulların durumları ve mesleki eğitim konuları görüşülerek, karşılıklı değerlendirme ve istişarelerde bulunuldu.
Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Dr. Nazif Yılmaz, Burdur Valisi Türker Öksüz’ü makamında ziyaret etti.

Bir dizi temaslarda bulunmak ve toplantılara katılmak için Burdur'a ziyaret gerçekleştiren Bakan Yardımcısı Yılmaz, Burdur programına Valilik ziyaretiyle başladı.

Ziyarette Bakan Yardımcısı Yılmaz'a Burdur Milletvekilleri Prof. Dr. Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz eşlik ettiler.

Gerçekleşen ziyarette, devam eden eğitim öğretim yılı, Burdur'un eğitim potansiyeli, İlimiz eğitim altyapısı, inşaatı devam eden ve proje aşamasında olan okulların durumları ve mesleki eğitim konuları görüşülerek, karşılıklı değerlendirme ve istişarelerde bulunuldu.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.