Otomobil, otobüs durağına daldı; evli çift yaşamını yitirdi

Kültür-Sanat (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 05.01.2024 - 16:53, Güncelleme: 05.01.2024 - 16:53
 

Otomobil, otobüs durağına daldı; evli çift yaşamını yitirdi

Otomobil, otobüs durağına daldı; evli çift yaşamını yitirdi
Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA'da durakta otobüs beklerken otomobilin çarptığı Fatma Keser (65) ile eşi Hüseyin Keser (66) yaşamını yitirdi, 1 kişi ise yaralandı. Otomobil sürücüsü ile yanındaki kişi, kaza sonrası kaçtı. Kaza, saat 14.30 sularında Kepez ilçesi Hüsnü Karakaş Mahallesi Hasan Polatkan Caddesi’nde meydana geldi. Durakta otobüs bekleyen Fatma Keser ve Hüseyin Keser çifti ile Mavi Alihan’a (54) sürücüsünün kontrolünü yitirdiği 07 BCL 913 plakalı otomobil çarptı. Keser çifti ile Alihan, çarpmanın şiddetiyle savrulurken, sürücü ile yanındaki kişi, kaza sonrası kaçtı. İhbarla, kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, Keser çiftinin yaşamını yitirdiğini belirledi. Mavi Alihan ise ambulansla hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı. Polis, kaçan sürücü ile yanındaki kişinin kimliğinin belirlenip, yakalanması için çalışma başlattı. (DHA) FOTOĞRAFLI
Otomobil, otobüs durağına daldı; evli çift yaşamını yitirdi

Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA'da durakta otobüs beklerken otomobilin çarptığı Fatma Keser (65) ile eşi Hüseyin Keser (66) yaşamını yitirdi, 1 kişi ise yaralandı. Otomobil sürücüsü ile yanındaki kişi, kaza sonrası kaçtı.
Kaza, saat 14.30 sularında Kepez ilçesi Hüsnü Karakaş Mahallesi Hasan Polatkan Caddesi’nde meydana geldi. Durakta otobüs bekleyen Fatma Keser ve Hüseyin Keser çifti ile Mavi Alihan’a (54) sürücüsünün kontrolünü yitirdiği 07 BCL 913 plakalı otomobil çarptı. Keser çifti ile Alihan, çarpmanın şiddetiyle savrulurken, sürücü ile yanındaki kişi, kaza sonrası kaçtı. İhbarla, kaza yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Sağlık ekibi, Keser çiftinin yaşamını yitirdiğini belirledi. Mavi Alihan ise ambulansla hastaneye kaldırılarak tedaviye alındı.
Polis, kaçan sürücü ile yanındaki kişinin kimliğinin belirlenip, yakalanması için çalışma başlattı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.