Manavgat'ta ATV kazası: 1 ölü, 1 yaralı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 06.01.2024 - 15:03, Güncelleme: 06.01.2024 - 15:03
 

Manavgat'ta ATV kazası: 1 ölü, 1 yaralı

Manavgat'ta ATV kazası: 1 ölü, 1 yaralı
Mithat ABAKAN/MANAVGAT (Antalya), (DHA)- ANTALYA'nın Manavgat ilçesine Almanya'dan tatile gelen Günaydın Balcı (55) kullandığı ATV'nin 15 metreden yuvarlandığı kazada hayatını kaybetti, yanındaki Şerafettin Yüksel ise yaralandı. Manavgat'ta dün saat 15.00 sıralarında bir tur şirketi aracılığıyla safari yapan gruptaki Günaydın Balcı'nın kullandığı 07 BGE 723 plakalı ATV, Oymapınar Mahallesi'nde sürücüsünün kontrolünden çıkıp 15 metreden yuvarlandı. İhbarla bölgeye sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada, Almanya'dan tatile gelen Günaydın Balcı ile yanındaki Şerafettin Yüksel'i, itfaiye ekibi çıkardı. Yapılan incelemede Balcı'nın yaşamını yitirdiği belirlendi. Şerafettin Yüksel ise ilk müdahalenin ardından Manavgat Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Balcı'nın cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. (DHA) FOTOĞRAFLI
Manavgat'ta ATV kazası: 1 ölü, 1 yaralı

Mithat ABAKAN/MANAVGAT (Antalya), (DHA)- ANTALYA'nın Manavgat ilçesine Almanya'dan tatile gelen Günaydın Balcı (55) kullandığı ATV'nin 15 metreden yuvarlandığı kazada hayatını kaybetti, yanındaki Şerafettin Yüksel ise yaralandı.
Manavgat'ta dün saat 15.00 sıralarında bir tur şirketi aracılığıyla safari yapan gruptaki Günaydın Balcı'nın kullandığı 07 BGE 723 plakalı ATV, Oymapınar Mahallesi'nde sürücüsünün kontrolünden çıkıp 15 metreden yuvarlandı. İhbarla bölgeye sağlık, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Kazada, Almanya'dan tatile gelen Günaydın Balcı ile yanındaki Şerafettin Yüksel'i, itfaiye ekibi çıkardı. Yapılan incelemede Balcı'nın yaşamını yitirdiği belirlendi. Şerafettin Yüksel ise ilk müdahalenin ardından Manavgat Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Balcı'nın cenazesi Antalya Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.