Eski muhtar tartıştığı komşunu öldürdü, eşini yaraladı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 08.01.2024 - 17:09, Güncelleme: 08.01.2024 - 17:09
 

Eski muhtar tartıştığı komşunu öldürdü, eşini yaraladı

Eski muhtar tartıştığı komşunu öldürdü, eşini yaraladı
Bahri KARATAŞ/ÇEŞME (İzmir), (DHA)-İZMİR'de arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışmada eski muhtar Ş.K., komşusu Bülent Dolma'yı (50) tabanca ile öldürdü, eşi Emine Dolma'yı da yaraladı. Olay, saat 09.30 sıralarında Çeşme ilçesi Germiyan Mahallesi'nde meydana geldi. Ildırı Mahallesi'nde besicilik yapan Bülent Dolma, aralarındaki arazi anlaşmazlığı nedeniyle mahkemelik olduğu eski Germiyan Mahallesi muhtarı Ş.K.'nin sınırları belirlemek için yapmış olduğu duvarı traktörüyle yıktı. Bunu gören Ş.K. ile Bülent Dolma arasında tartışma çıktı. Tartışmanın uzaması üzerine Ş.K., tabancasını çıkarıp, peş peşe 9 el ateş etti. Bülent Dolma olay yerinde hayatını kaybetti, yanındaki eşi Emine Dolma da elinden yaralandı. Emine Dolma, Alper Çizgenakat Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, jandarma Ş.K.'yi gözaltına aldı. Ş.K.'nin olayda kullandığı suç aleti tabancaya da incelenmek üzere el koyuldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA) FOTOĞRAFLI
Eski muhtar tartıştığı komşunu öldürdü, eşini yaraladı

Bahri KARATAŞ/ÇEŞME (İzmir), (DHA)-İZMİR'de arazi anlaşmazlığı nedeniyle çıkan tartışmada eski muhtar Ş.K., komşusu Bülent Dolma'yı (50) tabanca ile öldürdü, eşi Emine Dolma'yı da yaraladı.
Olay, saat 09.30 sıralarında Çeşme ilçesi Germiyan Mahallesi'nde meydana geldi. Ildırı Mahallesi'nde besicilik yapan Bülent Dolma, aralarındaki arazi anlaşmazlığı nedeniyle mahkemelik olduğu eski Germiyan Mahallesi muhtarı Ş.K.'nin sınırları belirlemek için yapmış olduğu duvarı traktörüyle yıktı. Bunu gören Ş.K. ile Bülent Dolma arasında tartışma çıktı. Tartışmanın uzaması üzerine Ş.K., tabancasını çıkarıp, peş peşe 9 el ateş etti. Bülent Dolma olay yerinde hayatını kaybetti, yanındaki eşi Emine Dolma da elinden yaralandı. Emine Dolma, Alper Çizgenakat Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, jandarma Ş.K.'yi gözaltına aldı. Ş.K.'nin olayda kullandığı suç aleti tabancaya da incelenmek üzere el koyuldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA) FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.