Kırıkkale'de kamyon ile traktör çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 08.01.2024 - 22:59, Güncelleme: 08.01.2024 - 22:59
 

Kırıkkale'de kamyon ile traktör çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Kırıkkale'de kamyon ile traktör çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı
Burak CAN/ KIRIKKALE, (DHA)- KIRIKKALE'de, kamyon ile çarpışan traktörün sürücüsü İsmail Bostancı (60) hayatını kaybetti, araçta bulunan Abdullah Bostancı (35) ise yaralandı. Kaza, akşam saatlerinde Kırıkkale- Kırşehir karayolunda meydana geldi. İsmail Bostancı yönetimindeki 71 FK 236 plakalı traktör ile Nuh O. yönetimindeki 06 DGC 409 plakalı kamyon çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle traktör yol kenarına devrildi. Kazayı görenlerin ihbarıyla olay yerine sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye erleri tarafından İsmail Bostancı ile Abdullah Bostancı sıkıştıkları traktörün altından çıkarıldı. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde İsmail Bostancı'nın yaşamını yitirdiği belirlendi, yaralı olan Abdullah Bostancı ise ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sürücü Bostancı'nın cenazesi ise otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü. Kamyon sürücüsü Nuh O.'nun gözaltına alındığı kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Kırıkkale'de kamyon ile traktör çarpıştı: 1 ölü, 1 yaralı

Burak CAN/ KIRIKKALE, (DHA)- KIRIKKALE'de, kamyon ile çarpışan traktörün sürücüsü İsmail Bostancı (60) hayatını kaybetti, araçta bulunan Abdullah Bostancı (35) ise yaralandı.
Kaza, akşam saatlerinde Kırıkkale- Kırşehir karayolunda meydana geldi. İsmail Bostancı yönetimindeki 71 FK 236 plakalı traktör ile Nuh O. yönetimindeki 06 DGC 409 plakalı kamyon çarpıştı. Çarpışmanın etkisiyle traktör yol kenarına devrildi. Kazayı görenlerin ihbarıyla olay yerine sağlık, polis, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen itfaiye erleri tarafından İsmail Bostancı ile Abdullah Bostancı sıkıştıkları traktörün altından çıkarıldı. Sağlık ekiplerince yapılan kontrolde İsmail Bostancı'nın yaşamını yitirdiği belirlendi, yaralı olan Abdullah Bostancı ise ilk müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Sürücü Bostancı'nın cenazesi ise otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna götürüldü.
Kamyon sürücüsü Nuh O.'nun gözaltına alındığı kazayla ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.