Bakan Tunç: Adli soruşturma çok yönlü devam etmektedir

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 09.01.2024 - 08:49, Güncelleme: 09.01.2024 - 08:49
 

Bakan Tunç: Adli soruşturma çok yönlü devam etmektedir

Bakan Tunç: Adli soruşturma çok yönlü devam etmektedir
Taha AYHAN/ ANKARA, (DHA)- ADALET Bakanı Yılmaz Tunç, İstanbul Fatih Camii'nde İmam Hatip Galip Usta ve Bilal Erdem isimli vatandaşa yönelik saldırıyı şiddetle kınadığını söyledi.  Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İstanbul Fatih Camii'nde İmam Hatip Galip Usta ve Bilal Erdem isimli vatandaşımıza yönelik saldırıyı şiddetle kınıyorum. Saldırının ardından şüpheli şahıs gözaltına alınmış olup, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca adli soruşturma çok yönlü devam etmektedir. Hepimizi üzen saldırıda yaralanan imam Hatip Galip Usta ve Bilal Erdem’e geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi. (DHA) FOTOĞRAFLI
Bakan Tunç: Adli soruşturma çok yönlü devam etmektedir

Taha AYHAN/ ANKARA, (DHA)- ADALET Bakanı Yılmaz Tunç, İstanbul Fatih Camii'nde İmam Hatip Galip Usta ve Bilal Erdem isimli vatandaşa yönelik saldırıyı şiddetle kınadığını söyledi. 
Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İstanbul Fatih Camii'nde İmam Hatip Galip Usta ve Bilal Erdem isimli vatandaşımıza yönelik saldırıyı şiddetle kınıyorum. Saldırının ardından şüpheli şahıs gözaltına alınmış olup, İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca adli soruşturma çok yönlü devam etmektedir. Hepimizi üzen saldırıda yaralanan imam Hatip Galip Usta ve Bilal Erdem’e geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.