Bakan Yerlikaya: Yoğun bakımda tedavileri sürmekte

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 09.01.2024 - 08:49, Güncelleme: 09.01.2024 - 08:49
 

Bakan Yerlikaya: Yoğun bakımda tedavileri sürmekte

Bakan Yerlikaya: Yoğun bakımda tedavileri sürmekte
Taha AYHAN/ ANKARA, (DHA)- İÇİŞLERİ Bakanı Ali Yerlikaya, menfur saldırıda Fatih Camii imamı Galip Usta ve cami cemaatinden Bilal Erdem'in yaralandığını, yoğun bakımda tedavilerinin sürdüğünü söyledi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İstanbul'da bu akşam Fatih Camii'de yaşanan menfur saldırıda Fatih Camii imamı Galip Usta ve cami cemaatinden Bilal Erdem yaralandı. Yoğun bakımda tedavileri sürmekte. Saldırıyı gerçekleştiren Ö.S. isimli şahıs emniyet güçlerimizce yakalandı. Saldırıyla ilgili soruşturma hassasiyetle sürdürülüyor. Galip Hocaya ve Bilal kardeşimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Allah'tan acil şifalar diliyorum" dedi. (DHA) FOTOĞRAFLI
Bakan Yerlikaya: Yoğun bakımda tedavileri sürmekte

Taha AYHAN/ ANKARA, (DHA)- İÇİŞLERİ Bakanı Ali Yerlikaya, menfur saldırıda Fatih Camii imamı Galip Usta ve cami cemaatinden Bilal Erdem'in yaralandığını, yoğun bakımda tedavilerinin sürdüğünü söyledi.
İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "İstanbul'da bu akşam Fatih Camii'de yaşanan menfur saldırıda Fatih Camii imamı Galip Usta ve cami cemaatinden Bilal Erdem yaralandı. Yoğun bakımda tedavileri sürmekte. Saldırıyı gerçekleştiren Ö.S. isimli şahıs emniyet güçlerimizce yakalandı. Saldırıyla ilgili soruşturma hassasiyetle sürdürülüyor. Galip Hocaya ve Bilal kardeşimize geçmiş olsun dileklerimi iletiyor, Allah'tan acil şifalar diliyorum" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.