İYİ Parti'nin Antalya kampı iptal edildi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 13.01.2024 - 09:51, Güncelleme: 13.01.2024 - 09:51
 

İYİ Parti'nin Antalya kampı iptal edildi

İYİ Parti'nin Antalya kampı iptal edildi
ANKARA, (DHA)- İYİ Parti'nin Antalya'da gerçekleştireceği yerel seçimlerle ilgili istişare kampı ve aday tanıtım toplantısı, Irak'ın kuzeyinden gelen şehit haberleri nedeniyle iptal edildi. İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bu hafta sonu, 13-14 Ocak tarihlerinde Antalya'da gerçekleştireceğimiz yerel seçim istişare kampı ve aday tanıtım toplantılarımız, şehitlerimiz sebebiyle Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in kararı doğrultusunda iptal edilmiştir. Kahramanlarımıza Allah'tan rahmet diliyor ve hain terör örgütüyle mücadeledeki kararlılığımızı bir kez daha vurgulamak istiyoruz. Ruhları şad olsun" ifadelerini kullandı. (DHA) FOTOĞRAFLI
İYİ Parti'nin Antalya kampı iptal edildi

ANKARA, (DHA)- İYİ Parti'nin Antalya'da gerçekleştireceği yerel seçimlerle ilgili istişare kampı ve aday tanıtım toplantısı, Irak'ın kuzeyinden gelen şehit haberleri nedeniyle iptal edildi.
İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, "Bu hafta sonu, 13-14 Ocak tarihlerinde Antalya'da gerçekleştireceğimiz yerel seçim istişare kampı ve aday tanıtım toplantılarımız, şehitlerimiz sebebiyle Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener'in kararı doğrultusunda iptal edilmiştir. Kahramanlarımıza Allah'tan rahmet diliyor ve hain terör örgütüyle mücadeledeki kararlılığımızı bir kez daha vurgulamak istiyoruz. Ruhları şad olsun" ifadelerini kullandı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.