MHP'nin Sandıklı ve İhsaniye adayları açıklandı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 15.01.2024 - 15:30, Güncelleme: 15.01.2024 - 15:30
 

MHP'nin Sandıklı ve İhsaniye adayları açıklandı

MHP'nin Sandıklı ve İhsaniye adayları açıklandı
  Ali Fuat GÜÇLÜER- Ahmet DAĞLI/AFYONKARAHİSAR, (DHA)- MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP), Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde Melek Yavuz'u, İhsaniye ilçesinde ise Hamit Çakır'ı belediye başkan adayı olduğunu açıkladı. MHP'nin Afyonkarahisar'daki iki ilçe belediye başkan adayı belli oldu. MHP İhsaniye belediye başkan adayı olarak  MHP İl Genel Meclisi Üyesi olan Hamit Çakır'ı, Sandıklı belediye başkan adayı olarak ise daha önce AK Parti'den milletvekili aday adayı olan Melek Yavuz'u açıkladı. HAMİT ÇAKIR KİMDİR? 1973 yılında Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesine bağlı Gazlıgöl Akören Mahallesi'nde doğan Hamit Çakır ilkokulu Akören'de, liseyi İhsaniye'de tamamladı. Afyon Şeker Fabrikasından emekli olan Çakır evli ve 3 çocuk babası. Çiftçilik ve hayvancılıkla uğraşan Çakır, Afyon Pancar Ekicileri Kooperatifi yönetim kurulu üyeliği, 1994 yılında İhsaniye Akören Beldesi Ülkü Ocakları Belde Teşkilatı kurucular kurulu üyeliği, MHP ilçe yönetim kurulu üyeliği, 2014-2024 yılı İhsaniye MHP İl Genel Meclisi üyeliği, 2017- 2019 MHP seçim işlerinden sorumlu il başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu.    MELEK YAVUZ KİMDİR? 1972'de Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde doğan Melek Yavuz, ilk, orta ve lise öğrenimini Sandıklı'da tamamladı.  Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi'nde Çocuk Gelişimi ve Aile Ekonomisi Beslenme Bölümü'nden 1993 yılında mezun olan Yavuz yüksek lisans eğitimini Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi'nin Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Bölümü'nde tamamladı. 1994 yılında öğretmenliğe başlayan Yavuz, Türkiye'nin farklı şehirlerinde görevini yaptıktan sonra Sandıklı'da ve Afyonkarahisar'da pek çok sivil toplum kuruluşunda yönetici olarak görev aldı. Sandıklı Gönüllü Hanımlar Derneği başkanlığı, Sandıklı Tanıtım Platformu başkanlığı, Sandıklı Kent Konseyi üyeliği, Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Ürün Çeşitlendirme Komisyonu üyeliği görevlerinde bulunan Melek Yavuz, 2023 yılına kadar Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma Milli Parklar 5. Bölge Müdürlüğü'nde Planlama Koordinasyon Şube Müdürü olarak görev yaptı. 'Folklor ve Yöre Kültürü- Yöresel Yemek Kültürü' kitabının yazarı olan Yavuz evli ve bir çocuk annesi Yavuz, Fransızca ve İngilizce biliyor. (DHA) FOTOĞRAFLI  
MHP'nin Sandıklı ve İhsaniye adayları açıklandı

 

Ali Fuat GÜÇLÜER- Ahmet DAĞLI/AFYONKARAHİSAR, (DHA)- MİLLİYETÇİ Hareket Partisi (MHP), Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde Melek Yavuz'u, İhsaniye ilçesinde ise Hamit Çakır'ı belediye başkan adayı olduğunu açıkladı.
MHP'nin Afyonkarahisar'daki iki ilçe belediye başkan adayı belli oldu. MHP İhsaniye belediye başkan adayı olarak 
MHP İl Genel Meclisi Üyesi olan Hamit Çakır'ı, Sandıklı belediye başkan adayı olarak ise daha önce AK Parti'den milletvekili aday adayı olan Melek Yavuz'u açıkladı.
HAMİT ÇAKIR KİMDİR?
1973 yılında Afyonkarahisar'ın İhsaniye ilçesine bağlı Gazlıgöl Akören Mahallesi'nde doğan Hamit Çakır ilkokulu Akören'de, liseyi İhsaniye'de tamamladı. Afyon Şeker Fabrikasından emekli olan Çakır evli ve 3 çocuk babası.
Çiftçilik ve hayvancılıkla uğraşan Çakır, Afyon Pancar Ekicileri Kooperatifi yönetim kurulu üyeliği, 1994 yılında İhsaniye Akören Beldesi Ülkü Ocakları Belde Teşkilatı kurucular kurulu üyeliği, MHP ilçe yönetim kurulu üyeliği, 2014-2024 yılı İhsaniye MHP İl Genel Meclisi üyeliği, 2017- 2019 MHP seçim işlerinden sorumlu il başkan yardımcılığı görevlerinde bulundu.   
MELEK YAVUZ KİMDİR?
1972'de Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesinde doğan Melek Yavuz, ilk, orta ve lise öğrenimini Sandıklı'da tamamladı. 
Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi'nde Çocuk Gelişimi ve Aile Ekonomisi Beslenme Bölümü'nden 1993 yılında mezun olan Yavuz yüksek lisans eğitimini Afyonkarahisar Kocatepe Üniversitesi'nin Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Bölümü'nde tamamladı. 1994 yılında öğretmenliğe başlayan Yavuz, Türkiye'nin farklı şehirlerinde görevini yaptıktan sonra Sandıklı'da ve Afyonkarahisar'da pek çok sivil toplum kuruluşunda yönetici olarak görev aldı. Sandıklı Gönüllü Hanımlar Derneği başkanlığı, Sandıklı Tanıtım Platformu başkanlığı, Sandıklı Kent Konseyi üyeliği, Afyonkarahisar İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü Ürün Çeşitlendirme Komisyonu üyeliği görevlerinde bulunan Melek Yavuz, 2023 yılına kadar Tarım ve Orman Bakanlığı Doğa Koruma Milli Parklar 5. Bölge Müdürlüğü'nde Planlama Koordinasyon Şube Müdürü olarak görev yaptı. 'Folklor ve Yöre Kültürü- Yöresel Yemek Kültürü' kitabının yazarı olan Yavuz evli ve bir çocuk annesi Yavuz, Fransızca ve İngilizce biliyor. (DHA)

FOTOĞRAFLI
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.