Yaralı bulunan kurt yavrusu tedaviye alındı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 24.12.2021 - 15:55, Güncelleme: 24.12.2021 - 15:59
 

Yaralı bulunan kurt yavrusu tedaviye alındı

Yaralı bulunan kurt yavrusu tedaviye alındı
KIRIKKALE'de yaralı bulunan kurt yavrusu, Kırıkkale Üniversitesi (KKÜ) Veteriner Fakültesi'nde tedavi altına alındı. Balışeyh ilçesinde bulunup, özel bir veteriner kliniğine getirilen yaralı kurt yavrusu, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Tedavisi için KKÜ Veteriner Fakültesi'ne getirilen kurt yavrusu, sağlığına kavuştuktan sonra tekrar doğaya bırakılacak. KKÜ Veteriner Fakültesi Cerrahi Ana Bilim Dalı asistanı Merve Bakıcı, "Minik dostumuz bize iki gün önce Doğa Koruma aracılığıyla geldi. Dışarıda bulunduğunda yerde yatıyormuş ve muhtemelen kafasına darbe almış. Geldiğinde kafasında kanama vardı ve çok ödemliydi. Ayakta duramıyordu. Gerekli tedavilerine başladık ve 1-2 gün içinde çabucak toparladı. Ayağa kalkmaya başladı. Geldiği güne göre daha iyi. Biraz daha sağlığına kavuştuktan sonra tekrar doğaya salacağız" dedi.    
Yaralı bulunan kurt yavrusu tedaviye alındı

KIRIKKALE'de yaralı bulunan kurt yavrusu, Kırıkkale Üniversitesi (KKÜ) Veteriner Fakültesi'nde tedavi altına alındı.

Balışeyh ilçesinde bulunup, özel bir veteriner kliniğine getirilen yaralı kurt yavrusu, Doğa Koruma ve Milli Parklar Şube Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Tedavisi için KKÜ Veteriner Fakültesi'ne getirilen kurt yavrusu, sağlığına kavuştuktan sonra tekrar doğaya bırakılacak. KKÜ Veteriner Fakültesi Cerrahi Ana Bilim Dalı asistanı Merve Bakıcı, "Minik dostumuz bize iki gün önce Doğa Koruma aracılığıyla geldi. Dışarıda bulunduğunda yerde yatıyormuş ve muhtemelen kafasına darbe almış. Geldiğinde kafasında kanama vardı ve çok ödemliydi. Ayakta duramıyordu. Gerekli tedavilerine başladık ve 1-2 gün içinde çabucak toparladı. Ayağa kalkmaya başladı. Geldiği güne göre daha iyi. Biraz daha sağlığına kavuştuktan sonra tekrar doğaya salacağız" dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.