Antalya İl Sağlık Müdürü değişti

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 17.01.2024 - 10:53, Güncelleme: 17.01.2024 - 10:53
 

Antalya İl Sağlık Müdürü değişti

Antalya İl Sağlık Müdürü değişti
  Semih ERSÖZLER/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Oğuz Karahan’ın yerine, Mamak Devlet Hastanesi’nde başhekim olarak görev yapan Uz. Dr. Evren Ekingen atandı. Geçen sene 23 Mayıs’ta Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekimliği görevinden Antalya İl Sağlık Müdürlüğüne atanan Opr. Dr. İsmail Başıbüyük’ün yerine atanan Doç. Dr. Oğuz Karahan, görevden alındı. Yaklaşık 8 ay görev yapan Doç. Dr. Karahan’ın yerine ise Ankara Mamak Devlet Hastanesi’nde başhekim olarak görev yapan Uz. Dr. Evren Ekingen atandı.  Daha önce Ankara Nallıhan Devlet Hastanesi’nde başhekim olan, 6 Şubat’ta gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli depremlerde Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi ve Hatay Hassa Devlet Hastanesi’nde koordinatör başhekim olarak görev yapan, geçen sene ise Mamak Devlet Hastanesi’ne atanan Uz. Dr. Ekingen’in Antalya’daki görevine, devir teslim töreninden sonra başlaması bekleniyor. FOTOĞRAFLI
Antalya İl Sağlık Müdürü değişti

 

Semih ERSÖZLER/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA İl Sağlık Müdürü Doç. Dr. Oğuz Karahan’ın yerine, Mamak Devlet Hastanesi’nde başhekim olarak görev yapan Uz. Dr. Evren Ekingen atandı.
Geçen sene 23 Mayıs’ta Alanya Eğitim ve Araştırma Hastanesi başhekimliği görevinden Antalya İl Sağlık Müdürlüğüne atanan Opr. Dr. İsmail Başıbüyük’ün yerine atanan Doç. Dr. Oğuz Karahan, görevden alındı. Yaklaşık 8 ay görev yapan Doç. Dr. Karahan’ın yerine ise Ankara Mamak Devlet Hastanesi’nde başhekim olarak görev yapan Uz. Dr. Evren Ekingen atandı. 
Daha önce Ankara Nallıhan Devlet Hastanesi’nde başhekim olan, 6 Şubat’ta gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli depremlerde Kahramanmaraş Necip Fazıl Şehir Hastanesi ve Hatay Hassa Devlet Hastanesi’nde koordinatör başhekim olarak görev yapan, geçen sene ise Mamak Devlet Hastanesi’ne atanan Uz. Dr. Ekingen’in Antalya’daki görevine, devir teslim töreninden sonra başlaması bekleniyor.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.