Afyonkarahisar-Antalya Karayolu'nda sis etkili oldu

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 17.01.2024 - 10:53, Güncelleme: 17.01.2024 - 10:53
 

Afyonkarahisar-Antalya Karayolu'nda sis etkili oldu

Afyonkarahisar-Antalya Karayolu'nda sis etkili oldu
  Ahmet DAĞLI/SANDIKLI,(DHA) - AFYONKARAHİSAR- Antalya Karayolu'ndaki sis sürücülere zor anlar yaşattı. Sabah saatlerindeki sisli hava nedeniyle Afyonkarahisar-Antalya Karayolu'nda görüş mesafesi bazı bölgelerde 15 metreye kadar düştü. Damlalı Boğazı ve Başağaç Rampası'nda daha yoğun olan sis sürücülere zor anlar yaşattı. Sürücüler sis nedeniyle yolu görmekte zorlandı. İlçe merkezinde de sis etkili oldu. Zaman zaman polisler, kavşaklarda önlem alırken sürücülere takip mesafelerini korumalarını ve farlarını yakmaları yönünde uyardı. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Afyonkarahisar-Antalya Karayolu'nda sis etkili oldu

 

Ahmet DAĞLI/SANDIKLI,(DHA) - AFYONKARAHİSAR- Antalya Karayolu'ndaki sis sürücülere zor anlar yaşattı.
Sabah saatlerindeki sisli hava nedeniyle Afyonkarahisar-Antalya Karayolu'nda görüş mesafesi bazı bölgelerde 15 metreye kadar düştü. Damlalı Boğazı ve Başağaç Rampası'nda daha yoğun olan sis sürücülere zor anlar yaşattı. Sürücüler sis nedeniyle yolu görmekte zorlandı. İlçe merkezinde de sis etkili oldu. Zaman zaman polisler, kavşaklarda önlem alırken sürücülere takip mesafelerini korumalarını ve farlarını yakmaları yönünde uyardı. (DHA)

FOTOĞRAFLI
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.