VALİ ÖKSÜZ’DEN OKUL YATIRIMLARINA YAKIN TAKİP

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 17.01.2024 - 10:58, Güncelleme: 17.01.2024 - 10:58
 

VALİ ÖKSÜZ’DEN OKUL YATIRIMLARINA YAKIN TAKİP

Burdur Valisi Türker Öksüz, yapımı ve güçlendirme çalışmaları devam eden, yıkım, planlama ve proje aşamasında olan okul yatırımlarını yakından takip etmeye devam ediyor.
İl Özel İdaresinde yaptığı toplantıda Özel İdare ve Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri bir araya gelen Vali Öksüz, yürütülen çalışmaların son durumuyla ilgili kapsamlı bilgi aldı.   Eğitim hizmetlerinin en sağlıklı şekilde devam etmesi için yürütülen çalışmaların planlı ve en hızlı şekilde, herhangi bir aksaklığa mahal verilmeden tamamlanmasının önemine dikkat çeken Vali Öksüz, ilgili birimlerin okulların yatırım sürecini yakından takip etmelerini istedi.   Toplantıya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav, İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci, Plan, Proje ve Yatırım İnşaat Müdürü Ali Özeren, Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Ali Yükrük ve Tarımsal Hizmetler Müdürü Can Özkaya katıldı.
Burdur Valisi Türker Öksüz, yapımı ve güçlendirme çalışmaları devam eden, yıkım, planlama ve proje aşamasında olan okul yatırımlarını yakından takip etmeye devam ediyor.

İl Özel İdaresinde yaptığı toplantıda Özel İdare ve Milli Eğitim Müdürlüğü yöneticileri bir araya gelen Vali Öksüz, yürütülen çalışmaların son durumuyla ilgili kapsamlı bilgi aldı.

 

Eğitim hizmetlerinin en sağlıklı şekilde devam etmesi için yürütülen çalışmaların planlı ve en hızlı şekilde, herhangi bir aksaklığa mahal verilmeden tamamlanmasının önemine dikkat çeken Vali Öksüz, ilgili birimlerin okulların yatırım sürecini yakından takip etmelerini istedi.

 

Toplantıya İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Asım Ertilav, İl Milli Eğitim Müdürü Muhammed Özdemirci, Plan, Proje ve Yatırım İnşaat Müdürü Ali Özeren, Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Ali Yükrük ve Tarımsal Hizmetler Müdürü Can Özkaya katıldı.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.