KOCAALİLER BELDE BAŞKANI GÖKÇE KARNE HEYECANINA ORTAK OLDU

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 19.01.2024 - 15:14, Güncelleme: 19.01.2024 - 15:14
 

KOCAALİLER BELDE BAŞKANI GÖKÇE KARNE HEYECANINA ORTAK OLDU

Kocaaliler Beldesi, Kocaaliler Ortaokulunda eğitim gören 30 Ortaokul son sınıf öğrencisinin karne heyecanına Kocaaliler Belde Başkanı Selahatdin Göke ortak oldu.
Kocaaliler Beldesi Kocaaliler ortaokulunda öğrencilere karne dağıtımını yaptıktan sonra belediyenin gençlere hediyesi olan  SINAV Kart’ları dağıtıldı. Dağıttığımız bu kartlar ile öğrencilerimiz, 100 bini aşkın sorudan oluşan yapay zekâ entegrasyonlu soru havuzu, kişisel rehberlik modülü, her branştan videolar ve daha fazlasıyla derslerine yardımcı olabilecek içeriklerle kolayca ulaşabilecekler. Kocaaliler Belediye Başkanı Selahatdin Gökçe “Mellimize ve vatanına gönül vermiş birisi olarak, mellinin ve ülkemizin yarını olan sevgili gençler için ücretsiz dershane hizmeti, sınav setleri, ders çalışma alanları ve kütüphaneler gibi projelerimizle eğitim hayatında onlara destek olmaktan memnuniyet duyuyorum. Sadece eğitim ve eğitim kaynakları konusunda değil, başarılı olmalarını engelleyecek ne sıkıntıları varsa yanlarında olmaya çalışıyorum” dedi.
Kocaaliler Beldesi, Kocaaliler Ortaokulunda eğitim gören 30 Ortaokul son sınıf öğrencisinin karne heyecanına Kocaaliler Belde Başkanı Selahatdin Göke ortak oldu.

Kocaaliler Beldesi Kocaaliler ortaokulunda öğrencilere karne dağıtımını yaptıktan sonra belediyenin gençlere hediyesi olan  SINAV Kart’ları dağıtıldı. Dağıttığımız bu kartlar ile öğrencilerimiz, 100 bini aşkın sorudan oluşan yapay zekâ entegrasyonlu soru havuzu, kişisel rehberlik modülü, her branştan videolar ve daha fazlasıyla derslerine yardımcı olabilecek içeriklerle kolayca ulaşabilecekler.

Kocaaliler Belediye Başkanı Selahatdin Gökçe “Mellimize ve vatanına gönül vermiş birisi olarak, mellinin ve ülkemizin yarını olan sevgili gençler için ücretsiz dershane hizmeti, sınav setleri, ders çalışma alanları ve kütüphaneler gibi projelerimizle eğitim hayatında onlara destek olmaktan memnuniyet duyuyorum. Sadece eğitim ve eğitim kaynakları konusunda değil, başarılı olmalarını engelleyecek ne sıkıntıları varsa yanlarında olmaya çalışıyorum” dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.