Eskişehir'de 2 grup arasında bıçaklı kavga; 1 ölü, 1 yaralı

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 22.01.2024 - 11:05, Güncelleme: 22.01.2024 - 11:05
 

Eskişehir'de 2 grup arasında bıçaklı kavga; 1 ölü, 1 yaralı

Eskişehir'de 2 grup arasında bıçaklı kavga; 1 ölü, 1 yaralı
ESKİŞEHİR,(DHA)-ESKİŞEHİR'de 2 grup arasında çıkan kavgada bıçaklanan Fatih Bayar (36), hayatını kaybetti, arkadaşı Yasin T. (36) yaralandı. Kaçan 3 şüpheli, polis ekiplerince yakalandı. Olay, cumartesi günü gece yarısı Odunpazarı ilçesine bağlı İstiklal Mahallesi Porsuk Bulvarı Adalar mevkinde meydana geldi. Fatih Bayar ve arkadaşı Yasin T. ile B.Z. (27) T.Z. (23), F.Y. (17) arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. İki grup arasındaki kavgada Fatih Bayar ve arkadaşı Yasin T. yaralandı. Yasin T. ambulansla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne, çok sayıda bıçak darbesiyle ağır yaralandığı belirlenen Fatih Bayar ise Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bayar, tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, olayın ardından kaçan şüpheliler B.Z., T.Z. ve F.Y.'yi kısa sürede yakaladı. Gözaltına alınan 3 şüpheli, ifadeleri için emniyete götürüldü. Soruşturma sürüyor. (DHA) FOTOĞRAFLI
Eskişehir'de 2 grup arasında bıçaklı kavga; 1 ölü, 1 yaralı

ESKİŞEHİR,(DHA)-ESKİŞEHİR'de 2 grup arasında çıkan kavgada bıçaklanan Fatih Bayar (36), hayatını kaybetti, arkadaşı Yasin T. (36) yaralandı. Kaçan 3 şüpheli, polis ekiplerince yakalandı.
Olay, cumartesi günü gece yarısı Odunpazarı ilçesine bağlı İstiklal Mahallesi Porsuk Bulvarı Adalar mevkinde meydana geldi. Fatih Bayar ve arkadaşı Yasin T. ile B.Z. (27) T.Z. (23), F.Y. (17) arasında henüz bilinmeyen bir nedenle tartışma çıktı. İki grup arasındaki kavgada Fatih Bayar ve arkadaşı Yasin T. yaralandı. Yasin T. ambulansla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne, çok sayıda bıçak darbesiyle ağır yaralandığı belirlenen Fatih Bayar ise Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Bayar, tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı. Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri, olayın ardından kaçan şüpheliler B.Z., T.Z. ve F.Y.'yi kısa sürede yakaladı. Gözaltına alınan 3 şüpheli, ifadeleri için emniyete götürüldü. Soruşturma sürüyor. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.