VALİ ÖKSÜZ'DEN ESNAF ZİYARETİ

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 24.01.2024 - 08:48, Güncelleme: 24.01.2024 - 08:48
 

VALİ ÖKSÜZ'DEN ESNAF ZİYARETİ

Burdur Valisi Türker Öksüz, Uzun Çarşı, Gazi Caddesi ve Berberoğlu Pasajında esnaf ziyaretinde bulundu.
Toplumu oluşturan tüm kesimlerin olduğu gibi, İlimiz ekonomisinin can damarını oluşturan esnaflarımızın görüş ve önerilerinin de kendileri için çok kıymetli olduğunu belirten Vali Öksüz, bu doğrultuda fırsat buldukça esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteriyor.   Bu kapsamda gerçekleştirdiği ziyarette, Uzun Çarşı esnafıyla bir süre oturarak hasbihal eden, çay içen Vali Öksüz, ziyaretinin devamında Gazi Caddesi ve Berberoğlu pasajında iş yeri ziyaretlerinde bulundu. Sohbet ettiği esnafların sorun ve taleplerini, görüş ve önerilerini dinleyen, işleriyle ilgili bilgi alan Vali Öksüz, hayırlı bereketli kazançlar diledi.    Ziyaret sırasında Vali Öksüz’e İl Jandarma Komutanı J.Alb Mustafa Güder ve İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik eşlik etti.
Burdur Valisi Türker Öksüz, Uzun Çarşı, Gazi Caddesi ve Berberoğlu Pasajında esnaf ziyaretinde bulundu.

Toplumu oluşturan tüm kesimlerin olduğu gibi, İlimiz ekonomisinin can damarını oluşturan esnaflarımızın görüş ve önerilerinin de kendileri için çok kıymetli olduğunu belirten Vali Öksüz, bu doğrultuda fırsat buldukça esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelmeye özen gösteriyor.

 

Bu kapsamda gerçekleştirdiği ziyarette, Uzun Çarşı esnafıyla bir süre oturarak hasbihal eden, çay içen Vali Öksüz, ziyaretinin devamında Gazi Caddesi ve Berberoğlu pasajında iş yeri ziyaretlerinde bulundu. Sohbet ettiği esnafların sorun ve taleplerini, görüş ve önerilerini dinleyen, işleriyle ilgili bilgi alan Vali Öksüz, hayırlı bereketli kazançlar diledi. 

 

Ziyaret sırasında Vali Öksüz’e İl Jandarma Komutanı J.Alb Mustafa Güder ve İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik eşlik etti.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.