Köye inen kurt sürüsü kamerada

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 24.01.2024 - 10:51, Güncelleme: 24.01.2024 - 10:51
 

Köye inen kurt sürüsü kamerada

Köye inen kurt sürüsü kamerada
Selda FIRAT/GÜMÜŞHANE, (DHA)- GÜMÜŞHANE'nin Kelkit ilçesinde, köye inen kurt sürüsü, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Kentin yüksek kesimlerinde karla kaplanan doğal yaşam alanlarında yiyecek bulamayan kurt sürüsü, Babakonağı köyüne indi. İlçe merkezine alışverişe gidenler, köy girişinde rastladıkları sürüyü, yerleşim yerlerinden uzaklaştırdı. Bir ahırın etrafında yoğunlaşan sürü ise cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Kurtları bölgeden uzaklaştıran köylülerden Latif Keskinoğlu, "Kelkit'e alışverişe gidiyorduk. Köyün çıkışında besicilik yapan bir arkadaşın ahırı var. Ahırın etrafında kurtları görünce önce paniğe kapıldık, saydığımızda 9 tane olduklarını gördük ve ahırın etrafından uzaklaştırmak için elimizden geleni yaptık. Bağırarak, etraflarında arabayla tur atarak sonunda köyden uzaklaştırmayı başardık. Muhtemelen aç kaldıkları için köye indiler, temennimiz malımıza ya da canımıza bir zarar gelmemesi" dedi. (DHA) FOTOĞRAFLI
Köye inen kurt sürüsü kamerada

Selda FIRAT/GÜMÜŞHANE, (DHA)- GÜMÜŞHANE'nin Kelkit ilçesinde, köye inen kurt sürüsü, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
Kentin yüksek kesimlerinde karla kaplanan doğal yaşam alanlarında yiyecek bulamayan kurt sürüsü, Babakonağı köyüne indi. İlçe merkezine alışverişe gidenler, köy girişinde rastladıkları sürüyü, yerleşim yerlerinden uzaklaştırdı. Bir ahırın etrafında yoğunlaşan sürü ise cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.
Kurtları bölgeden uzaklaştıran köylülerden Latif Keskinoğlu, "Kelkit'e alışverişe gidiyorduk. Köyün çıkışında besicilik yapan bir arkadaşın ahırı var. Ahırın etrafında kurtları görünce önce paniğe kapıldık, saydığımızda 9 tane olduklarını gördük ve ahırın etrafından uzaklaştırmak için elimizden geleni yaptık. Bağırarak, etraflarında arabayla tur atarak sonunda köyden uzaklaştırmayı başardık. Muhtemelen aç kaldıkları için köye indiler, temennimiz malımıza ya da canımıza bir zarar gelmemesi" dedi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.