Havaya ateş açıp, sosyal medyada paylaşan sürücüye 16 bin 644 lira ceza

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 24.01.2024 - 13:37, Güncelleme: 24.01.2024 - 13:37
 

Havaya ateş açıp, sosyal medyada paylaşan sürücüye 16 bin 644 lira ceza

Havaya ateş açıp, sosyal medyada paylaşan sürücüye 16 bin 644 lira ceza
Şükran ATALAR/TRABZON,(DHA)-TRABZON'da otomobilinden inip, 2 tabanca ile hava ateş açıp, bu anları sosyal medyadan paylaşan sürücü A.B.'ye (24) 16 bin 644 lira idari para cezası kesildi. Araklı ilçesi Kestanelik Mahallesi'nde park ettiği otomobilden inen sürücü A.B., belinden 2 tabanca çıkardı. Önce biri ile havaya ateş eden A.B., sonra diğer tabanca ile ateş etmeye devam etti. İl Jandarma Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, havaya ateş ettiği görüntüleri sosyal medyadan paylaştığı da tespit edilen sürücüyü yakaladı. Şüphelinin evinde yapılan aramada 2 kurusıkı silah ele geçirildi. Gözaltına alınan sürücüye 16 bin 644 lira idari para cezası uygulanıp, 'genel güvenliği tehlikeye düşürmek', 'korku ve panik yaratmak' suçlarından da adli işlem başlatıldı. Sosyal medyada da tepki çeken görüntülerde; müzik eşliğinde araçtan inen sürücünün belinden çıkardığı tabancalar ile havaya ateş ettiği, o anları kayda alan kişinin de 'Anlatmaya gerek yok, işte görüyorsunuz' dediği yer aldı. (DHA) FOTOĞRAFLI
Havaya ateş açıp, sosyal medyada paylaşan sürücüye 16 bin 644 lira ceza

Şükran ATALAR/TRABZON,(DHA)-TRABZON'da otomobilinden inip, 2 tabanca ile hava ateş açıp, bu anları sosyal medyadan paylaşan sürücü A.B.'ye (24) 16 bin 644 lira idari para cezası kesildi.
Araklı ilçesi Kestanelik Mahallesi'nde park ettiği otomobilden inen sürücü A.B., belinden 2 tabanca çıkardı. Önce biri ile havaya ateş eden A.B., sonra diğer tabanca ile ateş etmeye devam etti. İl Jandarma Komutanlığı Siber Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, havaya ateş ettiği görüntüleri sosyal medyadan paylaştığı da tespit edilen sürücüyü yakaladı. Şüphelinin evinde yapılan aramada 2 kurusıkı silah ele geçirildi. Gözaltına alınan sürücüye 16 bin 644 lira idari para cezası uygulanıp, 'genel güvenliği tehlikeye düşürmek', 'korku ve panik yaratmak' suçlarından da adli işlem başlatıldı. Sosyal medyada da tepki çeken görüntülerde; müzik eşliğinde araçtan inen sürücünün belinden çıkardığı tabancalar ile havaya ateş ettiği, o anları kayda alan kişinin de 'Anlatmaya gerek yok, işte görüyorsunuz' dediği yer aldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.