Fatma Girik, mezarı başında anıldı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 24.01.2024 - 13:37, Güncelleme: 24.01.2024 - 13:37
 

Fatma Girik, mezarı başında anıldı

Fatma Girik, mezarı başında anıldı
Fırat AKAY / BODRUM (Muğla), (DHA)- TÜRK sinemasının usta ismi Fatma Girik, ölümünün ikinci yıl dönümünde Muğla'nın Bodrum ilçesindeki mezarı başında anıldı. Torba Mezarlığı'nda düzenlenen anma törenine, Bodrum Belediye Başkan Vekili Emel Çakaloğlu, Torba Geliştirme Derneği Başkanı Tamer Yöntem ve sevenleri katıldı. Girik için dualar edilirken, anma töreni sonrası Bodrum Belediyesi tarafından lokum ve içecek ikramında bulunuldu. Anma töreninde konuşan Bodrum Belediye Başkan Vekili Emel Çakaloğlu, "Çok kıymetli Fatma Girik'i ikinci ölüm yıl dönümünde anıyoruz. Geçen sene annesini de kaybettik. Değerli sanatçımız Memduh Ün ve Akrep Nalan da komşusu burada. Saygıyla, sevgiyle kendilerini ziyaret edip dualar ettik. Mekanları cennet olsun" dedi. Torba Geliştirme Derneği Başkanı Tamer Yöntem ise, "Komşumuz değerli sanat insanı Fatma Girik'in vefatı bizler için çok acıydı. Rahmet diliyorum, saygıyla anıyorum" diye konuştu. Ayrıca anma töreninde, Torba Mezarlığı'nda yatan Memduh Ün, Akrep Nalan ile diğer ebediyete intikal edenler de dualarla anıldı. Türk sinemasının usta isimlerinden Fatma Girik, Covid-19'a bağlı viral pnömoni tedavisi görürken gelişen çoklu organ yetmezliği sonucu 24 Ocak 2022'de 79 yaşında hayatını kaybetmişti. (DHA) FOTOĞRAFLI
Fatma Girik, mezarı başında anıldı

Fırat AKAY / BODRUM (Muğla), (DHA)- TÜRK sinemasının usta ismi Fatma Girik, ölümünün ikinci yıl dönümünde Muğla'nın Bodrum ilçesindeki mezarı başında anıldı.
Torba Mezarlığı'nda düzenlenen anma törenine, Bodrum Belediye Başkan Vekili Emel Çakaloğlu, Torba Geliştirme Derneği Başkanı Tamer Yöntem ve sevenleri katıldı. Girik için dualar edilirken, anma töreni sonrası Bodrum Belediyesi tarafından lokum ve içecek ikramında bulunuldu. Anma töreninde konuşan Bodrum Belediye Başkan Vekili Emel Çakaloğlu, "Çok kıymetli Fatma Girik'i ikinci ölüm yıl dönümünde anıyoruz. Geçen sene annesini de kaybettik. Değerli sanatçımız Memduh Ün ve Akrep Nalan da komşusu burada. Saygıyla, sevgiyle kendilerini ziyaret edip dualar ettik. Mekanları cennet olsun" dedi.
Torba Geliştirme Derneği Başkanı Tamer Yöntem ise, "Komşumuz değerli sanat insanı Fatma Girik'in vefatı bizler için çok acıydı. Rahmet diliyorum, saygıyla anıyorum" diye konuştu. Ayrıca anma töreninde, Torba Mezarlığı'nda yatan Memduh Ün, Akrep Nalan ile diğer ebediyete intikal edenler de dualarla anıldı.
Türk sinemasının usta isimlerinden Fatma Girik, Covid-19'a bağlı viral pnömoni tedavisi görürken gelişen çoklu organ yetmezliği sonucu 24 Ocak 2022'de 79 yaşında hayatını kaybetmişti. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.