VALİ ÖKSÜZ’DEN SÜT ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİ VE BURDUR GÜÇBİRLİĞİNE ZİYARET

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 24.01.2024 - 13:44, Güncelleme: 24.01.2024 - 13:44
 

VALİ ÖKSÜZ’DEN SÜT ÜRETİCİLERİ BİRLİĞİ VE BURDUR GÜÇBİRLİĞİNE ZİYARET

Burdur Valisi Sn. Türker Öksüz, programı kapsamında Süt Üreticileri Birliği ve Burdur Güçbirliği'ne ziyarette bulundu.
Burdur’un tüm kesimleri ile bir araya gelmeye devam eden Vali Öksüz, ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda Burdur Süt Üreticileri Birliğine ziyarette bulunan Vali Öksüz, Birlik Başkanı Zeki Tanrıöver ve yönetimi ile bir süre görüşerek birlik olarak yürüttükleri çalışmalar ve süt piyasası hakkında bilgiler aldı. Gerçekleşen görüşmede İlimiz tarım ve hayvancılığı ile süt üretimi konuları ele alınarak karşılıklı görüş alışverişi ve değerlendirmede bulunuldu. Vali Öksüz daha sonra Burdur Güçbirliği Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Aksöz'e ziyarette bulundu. İlimiz tarım ve hayvancılık potansiyelinin görüşüldüğü ziyarette, iş insanı Aksöz tarafından Burdur Güçbirliği olarak uzun yıllardır faaliyet gösterdikleri et sektörü ve çalışmaları hakkında Vali Öksüz’e bilgi verildi.
Burdur Valisi Sn. Türker Öksüz, programı kapsamında Süt Üreticileri Birliği ve Burdur Güçbirliği'ne ziyarette bulundu.

Burdur’un tüm kesimleri ile bir araya gelmeye devam eden Vali Öksüz, ziyaretlerine hız kesmeden devam ediyor.

Bu kapsamda Burdur Süt Üreticileri Birliğine ziyarette bulunan Vali Öksüz, Birlik Başkanı Zeki Tanrıöver ve yönetimi ile bir süre görüşerek birlik olarak yürüttükleri çalışmalar ve süt piyasası hakkında bilgiler aldı.

Gerçekleşen görüşmede İlimiz tarım ve hayvancılığı ile süt üretimi konuları ele alınarak karşılıklı görüş alışverişi ve değerlendirmede bulunuldu.

Vali Öksüz daha sonra Burdur Güçbirliği Gıda Sanayi ve Ticaret A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Hüseyin Aksöz'e ziyarette bulundu.

İlimiz tarım ve hayvancılık potansiyelinin görüşüldüğü ziyarette, iş insanı Aksöz tarafından Burdur Güçbirliği olarak uzun yıllardır faaliyet gösterdikleri et sektörü ve çalışmaları hakkında Vali Öksüz’e bilgi verildi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.