Rusya’da uçak düştü, kurtulan olmadı

Dünya (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 24.01.2024 - 15:00, Güncelleme: 24.01.2024 - 15:00
 

Rusya’da uçak düştü, kurtulan olmadı

Rusya’da uçak düştü, kurtulan olmadı
Beril SÖNMEZ, (DHA) – Rusya’nın Belgorod Valisi Vyacheslav Gladkov, bugün Korocha ilçesinde bir uçağın düştüğünü ve kurtulan olmadığını açıkladı. Uçakta esir değişimi için taşınan 65 Ukraynalı savaş esirinin olduğu açıklandı.  Belgorod Valisi Gladkov mesajında “Korocha bölgesinde bir nakliye uçağı düştü. Uçak nüfusun yoğun olduğu bir bölgeye yakın bir yere düştü. Uçakta bulunan herkes hayatını kaybetti. Şu anda kaza alanı kordon altına alınmış durumda. Tüm operasyonel hizmetler sahada, soruşturma tedbirleri yürütülüyor. Kazanın nedenlerini tespit etmek üzere bölgeye bir komisyon gönderiliyor” dedi. Yerel basın Rusya Savunma Bakanlığı'na dayandırdığı haberinde askeri nakliye uçağı olan Ilyushin-76 uçağının içinde esir değişimi için gönderilen 65 Ukraynalı savaş esirinin yanı sıra 6 mürettebat ve 3 refakatçi olduğunu belirtti.
Rusya’da uçak düştü, kurtulan olmadı

Beril SÖNMEZ, (DHA) – Rusya’nın Belgorod Valisi Vyacheslav Gladkov, bugün Korocha ilçesinde bir uçağın düştüğünü ve kurtulan olmadığını açıkladı. Uçakta esir değişimi için taşınan 65 Ukraynalı savaş esirinin olduğu açıklandı. 
Belgorod Valisi Gladkov mesajında “Korocha bölgesinde bir nakliye uçağı düştü. Uçak nüfusun yoğun olduğu bir bölgeye yakın bir yere düştü. Uçakta bulunan herkes hayatını kaybetti. Şu anda kaza alanı kordon altına alınmış durumda. Tüm operasyonel hizmetler sahada, soruşturma tedbirleri yürütülüyor. Kazanın nedenlerini tespit etmek üzere bölgeye bir komisyon gönderiliyor” dedi.
Yerel basın Rusya Savunma Bakanlığı'na dayandırdığı haberinde askeri nakliye uçağı olan Ilyushin-76 uçağının içinde esir değişimi için gönderilen 65 Ukraynalı savaş esirinin yanı sıra 6 mürettebat ve 3 refakatçi olduğunu belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.