VALİ ÖKSÜZ, MİLLET BAHÇESİNDE İNCELEMEDE BULUNDU

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 24.01.2024 - 15:52, Güncelleme: 24.01.2024 - 15:52
 

VALİ ÖKSÜZ, MİLLET BAHÇESİNDE İNCELEMEDE BULUNDU

Burdur Valisi Türker Öksüz, çalışmaların hızla devam ettiği “Millet Bahçesinde” incelemede bulundu.
Yapımına devam edilen kamu yatırımlarını yakından takip ederek, yerinde incelemelerde bulunan Vali Öksüz, bugün gerçekleştirdiği ziyaretinde Millet Bahçesi çalışmalarının son durumuyla ilgili bilgi aldı.   Yüklenici firma yetkilisi ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ali Zeren'den Millet Bahçesi proje detayları ve çalışmaların son durumuyla ilgili kapsamlı bilgi alan Vali Öksüz, alanı gezerek, devam eden çalışmaları yerinde gördü.   Yeşil ve sosyal alanların yer alacağı Millet Bahçesi’de, kıraathane, kafeterya, kütüphane, çocuk oyun alanları, spor sahaları, koşu, yürüyüş ve bisiklet yolları, kamelyalar, bahçeler ve kuş gözlem kulesi yer alacak.
Burdur Valisi Türker Öksüz, çalışmaların hızla devam ettiği “Millet Bahçesinde” incelemede bulundu.

Yapımına devam edilen kamu yatırımlarını yakından takip ederek, yerinde incelemelerde bulunan Vali Öksüz, bugün gerçekleştirdiği ziyaretinde Millet Bahçesi çalışmalarının son durumuyla ilgili bilgi aldı.

 

Yüklenici firma yetkilisi ve Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Ali Zeren'den Millet Bahçesi proje detayları ve çalışmaların son durumuyla ilgili kapsamlı bilgi alan Vali Öksüz, alanı gezerek, devam eden çalışmaları yerinde gördü.

 

Yeşil ve sosyal alanların yer alacağı Millet Bahçesi’de, kıraathane, kafeterya, kütüphane, çocuk oyun alanları, spor sahaları, koşu, yürüyüş ve bisiklet yolları, kamelyalar, bahçeler ve kuş gözlem kulesi yer alacak.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.