Küçük çocuk, yangın söndürme çalışması sırasında bidonla su taşıdı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 25.01.2024 - 13:52, Güncelleme: 25.01.2024 - 13:56
 

Küçük çocuk, yangın söndürme çalışması sırasında bidonla su taşıdı

Küçük çocuk, yangın söndürme çalışması sırasında bidonla su taşıdı
  Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA'da 4 katlı binanın bodrum katında yangın çıkarken, söndürme çalışmasına destek vermek isteyen 4-5 yaşlarındaki bir çocuk, 5 litrelik bidonla su taşıdı. Yangın, saat 11.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Güvenlik Mahallesi 257 Sokak'taki 4 katlı apartmanın bodrum katında çıktı. Araç tamir deposu olarak kullanılan bodrum katından duman yükseldiğini görenlerin ihbarıyla adrese polis ve itfaiye ekipleri, sevk edildi. Ekipler gelene kadar apartmanda oturanlar, su dolu kovalarla yangını söndürmeye çalıştı. 4-5 yaşlarındaki bir çocuk da elindeki 5 litrelik su bidonu ile söndürme çalışmalarına destek vermek istedi. Fakat güvenlik gerekçesiyle çocuk bölgeden uzaklaştırılırken, elindeki bidonu alan polis, alevleri söndürmeye çalışanlara verdi. Kısa sürede gelen itfaiye ekipleri de yangını söndürüp, apartmandaki dumanı tahliye etti. Yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Küçük çocuk, yangın söndürme çalışması sırasında bidonla su taşıdı

 

Adem AKALAN/ANTALYA, (DHA)- ANTALYA'da 4 katlı binanın bodrum katında yangın çıkarken, söndürme çalışmasına destek vermek isteyen 4-5 yaşlarındaki bir çocuk, 5 litrelik bidonla su taşıdı.
Yangın, saat 11.30 sıralarında Muratpaşa ilçesi Güvenlik Mahallesi 257 Sokak'taki 4 katlı apartmanın bodrum katında çıktı. Araç tamir deposu olarak kullanılan bodrum katından duman yükseldiğini görenlerin ihbarıyla adrese polis ve itfaiye ekipleri, sevk edildi. Ekipler gelene kadar apartmanda oturanlar, su dolu kovalarla yangını söndürmeye çalıştı. 4-5 yaşlarındaki bir çocuk da elindeki 5 litrelik su bidonu ile söndürme çalışmalarına destek vermek istedi. Fakat güvenlik gerekçesiyle çocuk bölgeden uzaklaştırılırken, elindeki bidonu alan polis, alevleri söndürmeye çalışanlara verdi. Kısa sürede gelen itfaiye ekipleri de yangını söndürüp, apartmandaki dumanı tahliye etti.
Yangın ile ilgili soruşturma başlatıldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Antalya HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.