Jandarmadan uyuşturucu baskını

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 25.01.2024 - 15:02, Güncelleme: 25.01.2024 - 15:02
 

Jandarmadan uyuşturucu baskını

Jandarmadan uyuşturucu baskını
  Levent YENİGÜN/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde jandarma baskınında uyuşturucuyla yakalanan A.C.Ç., çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı doğrultusunda araştırma yapan Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, A.C.Ç.'nin  uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisi alı. Baskın düzenleyen jandarma A.C.Ç.'nin evi ile otomobilinde arama yaptı. Ekipler 300 gram metamfetamin, uyuşturucu hap, skunk ve esrar, esrar öğütme aparatı ile hassas terazi ele geçirildi. Şüpheli sorgusunun ardından çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Jandarmadan uyuşturucu baskını

 

Levent YENİGÜN/ANTALYA, (DHA) - ANTALYA'nın Manavgat ilçesinde jandarma baskınında uyuşturucuyla yakalanan A.C.Ç., çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı.
Manavgat Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı doğrultusunda araştırma yapan Antalya İl Jandarma Komutanlığı KOM Şube Müdürlüğü ve Manavgat İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, A.C.Ç.'nin  uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisi alı. Baskın düzenleyen jandarma A.C.Ç.'nin evi ile otomobilinde arama yaptı. Ekipler 300 gram metamfetamin, uyuşturucu hap, skunk ve esrar, esrar öğütme aparatı ile hassas terazi ele geçirildi. Şüpheli sorgusunun ardından çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandı. (DHA)

FOTOĞRAFLI
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.