Gezeravcı’dan uzayda yemek paylaşımı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 26.01.2024 - 09:36, Güncelleme: 26.01.2024 - 09:36
 

Gezeravcı’dan uzayda yemek paylaşımı

Gezeravcı’dan uzayda yemek paylaşımı
Şara Zehra ÖZBEY, (DHA) - Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Uluslararası Uzay İstasyonu'nda Axiom Mission ekibinden Komutan Michael Lopez-Alegria ile yemek yerken çekilmiş fotoğrafını paylaştı. Alper Gezeravcı paylaşımında, “Uluslararası Uzay İstasyonu’nda Komutan Michael ile yemek keyfi!” ifadelerini kullandı. Michael Lopez-Alegria ise aynı paylaşımı yaparak, “İlk Türk astronot ile Uzay İstasyonu'nda yemek keyfi!” ifadelerine yer verdi. Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır paylaşımı alıntılayarak, “Afiyet olsun” dedi. FOTOĞRAFLI
Gezeravcı’dan uzayda yemek paylaşımı

Şara Zehra ÖZBEY, (DHA) - Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, Uluslararası Uzay İstasyonu'nda Axiom Mission ekibinden Komutan Michael Lopez-Alegria ile yemek yerken çekilmiş fotoğrafını paylaştı.
Alper Gezeravcı paylaşımında, “Uluslararası Uzay İstasyonu’nda Komutan Michael ile yemek keyfi!” ifadelerini kullandı. Michael Lopez-Alegria ise aynı paylaşımı yaparak, “İlk Türk astronot ile Uzay İstasyonu'nda yemek keyfi!” ifadelerine yer verdi.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet Fatih Kacır paylaşımı alıntılayarak, “Afiyet olsun” dedi.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.