Kırşehir'de şehitler için mevlit programı düzenlendi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 26.01.2024 - 19:26, Güncelleme: 26.01.2024 - 19:26
 

Kırşehir'de şehitler için mevlit programı düzenlendi

Kırşehir'de şehitler için mevlit programı düzenlendi
Fahrettin TOKER/KIRŞEHİR, (DHA)- KIRŞEHİR Şehit Aileleri Sosyal ve Yardımlaşma Derneği'nde Kırşehirli 195 şehit için mevlit programı düzenlendi. Mevlit programına, Kırşehir Şehit Aileleri Sosyal ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mutlu Kılıçaslan, şehit aileleri ve vatandaşlar katıldı. Programda şehitler için dualar edildi. Mevlit programında konuşan Başkan Mutlu Kılıçaslan, "Bugün huzur ve güven içerisinde yaşama imkanına sahip olduğumuz güzel ülkemizi kanları ile yoğurarak bizlere bırakan şehitlerimizin fedakarlıklarının hiçbir zaman unutulmaması gerekir. Şehit ve gazilerin sayesinde üzerinde yaşadığımız bu topraklar yurt edinilmiştir. Bağımsızlığımız ve hürriyetimiz için kendi istikbalinden bir an olsun tereddüt etmeyerek vazgeçen, aziz şehitlerimize ve gazilerimize olan borcumuzu, ancak gelecek nesillere büyük ve güçlü bir Türkiye bırakmak için var gücümüzle çalışarak ödeyebiliriz. Şehitlerimizin bizlere bıraktığı mukaddes emaneti, her geçen gün aynı şuur ve inançla daha da yükseklere taşıyacağız. Kırşehirli 195 şehidimizi ve bu toprakları bize vatan kılan, milletin bağrına gömülen tüm şehitlerimizi hayırlarla yad ediyoruz. Kahramanlarımıza dua ediyoruz" dedi. (DHA) FOTOĞRAFLI
Kırşehir'de şehitler için mevlit programı düzenlendi

Fahrettin TOKER/KIRŞEHİR, (DHA)- KIRŞEHİR Şehit Aileleri Sosyal ve Yardımlaşma Derneği'nde Kırşehirli 195 şehit için mevlit programı düzenlendi.
Mevlit programına, Kırşehir Şehit Aileleri Sosyal ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Mutlu Kılıçaslan, şehit aileleri ve vatandaşlar katıldı. Programda şehitler için dualar edildi. Mevlit programında konuşan Başkan Mutlu Kılıçaslan, "Bugün huzur ve güven içerisinde yaşama imkanına sahip olduğumuz güzel ülkemizi kanları ile yoğurarak bizlere bırakan şehitlerimizin fedakarlıklarının hiçbir zaman unutulmaması gerekir. Şehit ve gazilerin sayesinde üzerinde yaşadığımız bu topraklar yurt edinilmiştir. Bağımsızlığımız ve hürriyetimiz için kendi istikbalinden bir an olsun tereddüt etmeyerek vazgeçen, aziz şehitlerimize ve gazilerimize olan borcumuzu, ancak gelecek nesillere büyük ve güçlü bir Türkiye bırakmak için var gücümüzle çalışarak ödeyebiliriz. Şehitlerimizin bizlere bıraktığı mukaddes emaneti, her geçen gün aynı şuur ve inançla daha da yükseklere taşıyacağız. Kırşehirli 195 şehidimizi ve bu toprakları bize vatan kılan, milletin bağrına gömülen tüm şehitlerimizi hayırlarla yad ediyoruz. Kahramanlarımıza dua ediyoruz" dedi. (DHA)
FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.