3 ilin emniyet müdürü ve 127 ilçenin kaymakam değişikliği Resmi Gazete'de

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 27.01.2024 - 09:07, Güncelleme: 27.01.2024 - 09:09
 

3 ilin emniyet müdürü ve 127 ilçenin kaymakam değişikliği Resmi Gazete'de

3 ilin emniyet müdürü ve 127 ilçenin kaymakam değişikliği Resmi Gazete'de
Samet ÖKSÜZ/ANKARA, (DHA)- RESMİ Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararıyla; Adana, Iğdır ve Siirt’e yeni emniyet müdürü, 20 şehre yeni vali yardımcısı ve 127 ilçeye yeni kaymakam ataması yapıldı.  Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan karara göre, Adana İl Emniyet Müdürü Doğan İnci görevden alınırken, yerine Ahmet Hakan Arıkan; Iğdır İl Emniyet Müdürü Oğuzhan Yonca görevden alınırken, yerine Erden Sakarya ve Siirt İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu görevden alınırken, yerine Necmettin Öztürk atandı. Karara göre ayrıca 127 ilin kaymakamı ve 20 şehrin vali yardımcısı değişti. Söz konusu atama kararları 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3. Maddeleri gereğince yapıldı.  Resmi Gazete’de yayımlanan bir diğer atama kararına göre Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğüne ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Yalçın Aydin getirildi. (DHA)  
3 ilin emniyet müdürü ve 127 ilçenin kaymakam değişikliği Resmi Gazete'de

Samet ÖKSÜZ/ANKARA, (DHA)- RESMİ Gazete'de yayımlanan Cumhurbaşkanlığı kararıyla; Adana, Iğdır ve Siirt’e yeni emniyet müdürü, 20 şehre yeni vali yardımcısı ve 127 ilçeye yeni kaymakam ataması yapıldı. 
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın imzasıyla yayımlanan karara göre, Adana İl Emniyet Müdürü Doğan İnci görevden alınırken, yerine Ahmet Hakan Arıkan; Iğdır İl Emniyet Müdürü Oğuzhan Yonca görevden alınırken, yerine Erden Sakarya ve Siirt İl Emniyet Müdürü Hakan Yıldırımoğlu görevden alınırken, yerine Necmettin Öztürk atandı.
Karara göre ayrıca 127 ilin kaymakamı ve 20 şehrin vali yardımcısı değişti. Söz konusu atama kararları 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3. Maddeleri gereğince yapıldı. 
Resmi Gazete’de yayımlanan bir diğer atama kararına göre Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğüne ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Yalçın Aydin getirildi. (DHA)

 

Ankara HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.