Sıfırın altında 6 derecede gölete girdiler

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 27.01.2024 - 14:55, Güncelleme: 27.01.2024 - 14:55
 

Sıfırın altında 6 derecede gölete girdiler

Sıfırın altında 6 derecede gölete girdiler
Özcan ÇİRİŞ/BİTLİS, (DHA)- BİTLİS’te Beş Minare Akademi Düşünce Derneği üyeleri, sıfırın altında 6 derecede Altınkabur Göleti'ne girdi. Dernek başkanı Serdar Durer, kentin coğrafik güzelliklerine dikkat çekmek için her yıl bu etkinliği yaptıklarını söyledi. Bu yıl 7’ncisi düzenlenen ‘Altınkalbur Kış Yüzme Şenlikleri’ kapsamında Beş Minare Akademi Düşünce Derneği üyeleri bir araya gelecek, sıcaklığın sıfırın altında 6 dereceye düştüğü bölgede Altınkabur Göleti'ne girdi. Grup, Bitlis’in Zeydan Mahallesi'nde, doğal su kaynağı olan Altınkalbur Göleti'nde bir süre yüzdü. Etkinlik öncesi konuşan Beş Minare Akademi Düşünce Derneği Başkanı Serdar Durer, “Dünyanın her yerinde soğuk sularda yüzmek gün geçtikçe popülerleşen bir aktivite haline gelmektedir. Bizler de Bitlis’in karına, kışına akarsularına ve bütün coğrafik güzelliklerine dikkat çekmek için her yıl bu etkinliği icra etmek için burada bir araya geliyoruz. Geçtiğimiz yıl yaşanan deprem faciasından ötürü ara vermiştik. Bu yıl 7’ncisini yapmak nasip oldu. Katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi. Etkinliğe katılanlar arasında yer alan Şerif Fırat, "Yaz aylarında birkaç kez girdiğim bu havuza ilk defa kışın gireceğim. 7’ncisi düzenlenen bu etkinliğe ilk defa bizlerde katılıyoruz. İnşallah bu etkinlik Bitlis’in tanıtımına katkı sunacaktır. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi. Gölete girenlere temsili kupanın takdim edilmesinin ardından etkinlik sona erdi. (DHA) FOTOĞRAFLI
Sıfırın altında 6 derecede gölete girdiler

Özcan ÇİRİŞ/BİTLİS, (DHA)- BİTLİS’te Beş Minare Akademi Düşünce Derneği üyeleri, sıfırın altında 6 derecede Altınkabur Göleti'ne girdi. Dernek başkanı Serdar Durer, kentin coğrafik güzelliklerine dikkat çekmek için her yıl bu etkinliği yaptıklarını söyledi.
Bu yıl 7’ncisi düzenlenen ‘Altınkalbur Kış Yüzme Şenlikleri’ kapsamında Beş Minare Akademi Düşünce Derneği üyeleri bir araya gelecek, sıcaklığın sıfırın altında 6 dereceye düştüğü bölgede Altınkabur Göleti'ne girdi. Grup, Bitlis’in Zeydan Mahallesi'nde, doğal su kaynağı olan Altınkalbur Göleti'nde bir süre yüzdü.
Etkinlik öncesi konuşan Beş Minare Akademi Düşünce Derneği Başkanı Serdar Durer, “Dünyanın her yerinde soğuk sularda yüzmek gün geçtikçe popülerleşen bir aktivite haline gelmektedir. Bizler de Bitlis’in karına, kışına akarsularına ve bütün coğrafik güzelliklerine dikkat çekmek için her yıl bu etkinliği icra etmek için burada bir araya geliyoruz. Geçtiğimiz yıl yaşanan deprem faciasından ötürü ara vermiştik. Bu yıl 7’ncisini yapmak nasip oldu. Katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.
Etkinliğe katılanlar arasında yer alan Şerif Fırat, "Yaz aylarında birkaç kez girdiğim bu havuza ilk defa kışın gireceğim. 7’ncisi düzenlenen bu etkinliğe ilk defa bizlerde katılıyoruz. İnşallah bu etkinlik Bitlis’in tanıtımına katkı sunacaktır. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
Gölete girenlere temsili kupanın takdim edilmesinin ardından etkinlik sona erdi. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.