İstanbul- Riyad seferini yapan yolcu uçağı Antalya'ya acil iniş yaptı (1)

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 28.01.2024 - 09:25, Güncelleme: 28.01.2024 - 09:25
 

İstanbul- Riyad seferini yapan yolcu uçağı Antalya'ya acil iniş yaptı (1)

İstanbul- Riyad seferini yapan yolcu uçağı Antalya'ya acil iniş yaptı (1)
Adem AKALAN/ ANTALYA, (DHA)- İSTANBUL- Riyad seferini yapmak üzere Sabiha Gökçen havalimanından saat 21.15'te kalkış yapan Pegasus Havayollarına ait TC-RDG tescilli Airbus 321 tipi uçağın, kalkıştan bir süre sonra bazı yolcular kargo bölümünden bazı sesler duyulduğu iddia edildi. Uçak, Kıbrıs adası açıklarındayken, kargo bölümünden bir kişinin ‘yardım edin’ şeklinde bağırdığını belirten yolcuların ihbarı, personel tarafından uçuş kabinine iletildi. Pilotun yaptığı görüşmeler sonucunda uçağın Antalya Havalimanına acil inişine karar verildi. Havalimanı pisti çevresinde güvenlik önlemleri alındı. Polis, itfaiye ve sağlık ekipleri konuşlandırıldı. Saat 23.45’te uçağın Havalimanına inişinden sonra kargo bölümünde inceleme başlatıldı. Ekiplerin çalışmaları sürdürülüyor (DHA) FOTOĞRAFLI  
İstanbul- Riyad seferini yapan yolcu uçağı Antalya'ya acil iniş yaptı (1)

Adem AKALAN/ ANTALYA, (DHA)- İSTANBUL- Riyad seferini yapmak üzere Sabiha Gökçen havalimanından saat 21.15'te kalkış yapan Pegasus Havayollarına ait TC-RDG tescilli Airbus 321 tipi uçağın, kalkıştan bir süre sonra bazı yolcular kargo bölümünden bazı sesler duyulduğu iddia edildi. Uçak, Kıbrıs adası açıklarındayken, kargo bölümünden bir kişinin ‘yardım edin’ şeklinde bağırdığını belirten yolcuların ihbarı, personel tarafından uçuş kabinine iletildi. Pilotun yaptığı görüşmeler sonucunda uçağın Antalya Havalimanına acil inişine karar verildi. Havalimanı pisti çevresinde güvenlik önlemleri alındı. Polis, itfaiye ve sağlık ekipleri konuşlandırıldı. Saat 23.45’te uçağın Havalimanına inişinden sonra kargo bölümünde inceleme başlatıldı. Ekiplerin çalışmaları sürdürülüyor (DHA)

FOTOĞRAFLI

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.