Şehidin kızına sürpriz doğum günü

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 29.01.2024 - 13:53, Güncelleme: 29.01.2024 - 13:57
 

Şehidin kızına sürpriz doğum günü

BURDUR Valisi Türker Öksüz'ün eşi Meral Öksüz, Şehit Uzman Çavuş Nihat Akcalı'nın kızına doğum günü sürprizi yaptı.
Meral Öksüz, Garnizon Komutanı Şengezer Şimşek'in eşi Şeyda Şimşek, Vali Yardımcısı Yunus Emre Akpınar'ın eşi Neslişah Seda Akpınar, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Güder'in eşi Fatma Güder, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik'in eşi Derya Bitirik ile Şehit Uzman Çavuş Nihat Akcalı'nın Hızırilyas Mahallesi'ndeki evine gitti. Meral Öksüz ile beraberindekiler şehidin eşi Fadime, annesi Rabiye ve babası Hasan Hüseyin Akcalı ile bir süre görüştü. Ziyarette, 2019 yılında Ankara Polatlı Topçu ve Füze Okul Komutanlığı'nda tatbikat sırasında meydana gelen araç kazasında şehit olan Nihat Akcalı'nın 5 yaşına giren kızına sürpriz doğum günü pastası kesildi. Meral Öksüz, "Ne yaparsak yapalım şehitlerimize olan borcumuz asla ödenmez. Onlardan bize emanet olan kıymetli  ailelerimizin her daim yanında olmak bizlerin öncelikli vazifesidir. Kapımız ve gönlümüz size her daim açık" dedi. (DHA) 
BURDUR Valisi Türker Öksüz'ün eşi Meral Öksüz, Şehit Uzman Çavuş Nihat Akcalı'nın kızına doğum günü sürprizi yaptı.

Meral Öksüz, Garnizon Komutanı Şengezer Şimşek'in eşi Şeyda Şimşek, Vali Yardımcısı Yunus Emre Akpınar'ın eşi Neslişah Seda Akpınar, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Güder'in eşi Fatma Güder, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik'in eşi Derya Bitirik ile Şehit Uzman Çavuş Nihat Akcalı'nın Hızırilyas Mahallesi'ndeki evine gitti. Meral Öksüz ile beraberindekiler şehidin eşi Fadime, annesi Rabiye ve babası Hasan Hüseyin Akcalı ile bir süre görüştü.

Ziyarette, 2019 yılında Ankara Polatlı Topçu ve Füze Okul Komutanlığı'nda tatbikat sırasında meydana gelen araç kazasında şehit olan Nihat Akcalı'nın 5 yaşına giren kızına sürpriz doğum günü pastası kesildi. Meral Öksüz, "Ne yaparsak yapalım şehitlerimize olan borcumuz asla ödenmez. Onlardan bize emanet olan kıymetli  ailelerimizin her daim yanında olmak bizlerin öncelikli vazifesidir. Kapımız ve gönlümüz size her daim açık" dedi. (DHA) 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.