Hakem, yönettiği futbol maçında sevgilisine evlilik teklifi etti

Spor (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 29.01.2024 - 15:32, Güncelleme: 29.01.2024 - 15:32
 

Hakem, yönettiği futbol maçında sevgilisine evlilik teklifi etti

Hakem, yönettiği futbol maçında sevgilisine evlilik teklifi etti
Oğuzhan EKE/BOLU,(DHA) – BOLU’da 1’inci Amatör Lig’de Kızıkspor ile Bolu Yıldızspor arasında oynanan maçı yönetem hakem Özkan Elikaya, tribünde maçı izleyen sevgilisi Kübra Şengül'e diz çöküp evlilik teklifi etti. Bu sırada iki takımın futbolcuları da “Benimle evlenir misin?” yazılı pankart tuttu. Kızıkspor ile Bolu Yıldızspor, dün Karaçayır Futbol Tesisleri'nde 1’inci Amatör Lig mücadelesinde karşı karşıya geldi. İki takımın futbolcuları sahaya “Benimle evlenir misin?” yazan pankart ile çıktı. Maçın hakemi Özkan Elikaya da elinde çiçek ve yüzükle sahaya çıkarak tribünden kendisini izleyen kız arkadaşı Kübra Şengül’ün yanına gitti. Hakem, burada diz çöküp sevgilisine evlilik teklifi etti. Erkek arkadaşının sürpriz evlilik teklifi karşısında büyük mutluluk yaşayan genç kadın teklife ‘Evet’ dedi. Kübra Şengül'ün, yüzüğü parmağına takıldığı sırada seyirciler ve futbolcular çifti alkışlayarak tebrik etti. (DHA) GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ -  Futbolcuların sahaya pankart ile çıkması -  Hakem Elikaya’nın evlilik teklif etmesi -  Kübra Şengül’ün kabul etmesi -  Detay (FOTOĞRAFLI)
Hakem, yönettiği futbol maçında sevgilisine evlilik teklifi etti

Oğuzhan EKE/BOLU,(DHA) – BOLU’da 1’inci Amatör Lig’de Kızıkspor ile Bolu Yıldızspor arasında oynanan maçı yönetem hakem Özkan Elikaya, tribünde maçı izleyen sevgilisi Kübra Şengül'e diz çöküp evlilik teklifi etti. Bu sırada iki takımın futbolcuları da “Benimle evlenir misin?” yazılı pankart tuttu.
Kızıkspor ile Bolu Yıldızspor, dün Karaçayır Futbol Tesisleri'nde 1’inci Amatör Lig mücadelesinde karşı karşıya geldi. İki takımın futbolcuları sahaya “Benimle evlenir misin?” yazan pankart ile çıktı. Maçın hakemi Özkan Elikaya da elinde çiçek ve yüzükle sahaya çıkarak tribünden kendisini izleyen kız arkadaşı Kübra Şengül’ün yanına gitti. Hakem, burada diz çöküp sevgilisine evlilik teklifi etti. Erkek arkadaşının sürpriz evlilik teklifi karşısında büyük mutluluk yaşayan genç kadın teklife ‘Evet’ dedi. Kübra Şengül'ün, yüzüğü parmağına takıldığı sırada seyirciler ve futbolcular çifti alkışlayarak tebrik etti. (DHA)

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ
-  Futbolcuların sahaya pankart ile çıkması
-  Hakem Elikaya’nın evlilik teklif etmesi
-  Kübra Şengül’ün kabul etmesi
-  Detay

(FOTOĞRAFLI)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.