Afyonkarahisar'da kar yağışı 

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 29.01.2024 - 15:32, Güncelleme: 29.01.2024 - 15:32
 

Afyonkarahisar'da kar yağışı 

Afyonkarahisar'da kar yağışı 
  Ali Fuat GÜÇLÜER- Murat ŞAHBAZ/AFYONKARAHİSAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR'da gece başlayan ve aralıklarla süren kar yağışında kent beyaz örtüyle kaplandı. Afyonkarahsiar'da gece başlayan ve aralıklarla süren yağış nedeniyle cadde ve sokaklarda kar birikintisi oluştu. Belediye ekipleri tarafından meydan ve kaldırımlarda kar küremesi yapıldı. Yolların kapanmaması için belediye ile İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmet Müdürlüğü ekipleri kar temizleme ve tuzlama çalışması gerçekleştirdi. Çalışmalarda, il özel idaresine bağlı ekiplerden 109 personel ve 100 araç görev aldı.  Emirdağ ilçesinde de kar yağışı etkili oldu. Ekipler ilçede ana yollarda ve sokaklarda kar temizleme çalışması yaparak ulaşımın aksamaması için mücadele etti. Görevliler, sürücüleri zincir kullanımı konusunda uyardı. Kar yağışının yarın da devam etmesi bekleniyor. (DHA)  FOTOĞRAFLI   
Afyonkarahisar'da kar yağışı 

 

Ali Fuat GÜÇLÜER- Murat ŞAHBAZ/AFYONKARAHİSAR, (DHA) - AFYONKARAHİSAR'da gece başlayan ve aralıklarla süren kar yağışında kent beyaz örtüyle kaplandı.
Afyonkarahsiar'da gece başlayan ve aralıklarla süren yağış nedeniyle cadde ve sokaklarda kar birikintisi oluştu. Belediye ekipleri tarafından meydan ve kaldırımlarda kar küremesi yapıldı. Yolların kapanmaması için belediye ile İl Özel İdaresi Yol ve Ulaşım Hizmet Müdürlüğü ekipleri kar temizleme ve tuzlama çalışması gerçekleştirdi. Çalışmalarda, il özel idaresine bağlı ekiplerden 109 personel ve 100 araç görev aldı. 
Emirdağ ilçesinde de kar yağışı etkili oldu. Ekipler ilçede ana yollarda ve sokaklarda kar temizleme çalışması yaparak ulaşımın aksamaması için mücadele etti. Görevliler, sürücüleri zincir kullanımı konusunda uyardı. Kar yağışının yarın da devam etmesi bekleniyor. (DHA) 

FOTOĞRAFLI 
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.