MERAL ÖKSÜZ, BUCAK’TA ŞEHİT AİLESİ ZİYARETİNDE BULUNDU

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 31.01.2024 - 13:01, Güncelleme: 31.01.2024 - 13:37
 

MERAL ÖKSÜZ, BUCAK’TA ŞEHİT AİLESİ ZİYARETİNDE BULUNDU

Burdur Valisi Türker Öksüz'ün eşi Meral Öksüz, Bucak’ta şehit Hüseyin Arslan’ın annesi Havva Arslan ve babası Veli Arslan'ı evlerinde ziyaret etti.
Aileyle tanışarak sohbet eden Meral Öksüz, Vali Türker Öksüz’ün selamlarını ileterek herhangi bir talepleri olup olmadığını sordu. Aziz Şehitlerimizin ve ailelerinin fedakarlıklarının asla unutulmayacağını ifade eden Öksüz, Şehitlerimizden bizlere emanet olan kıymetli ailelerinin yanlarında olmaya devam edeceklerini, kapılarının gönüllerinin her daim kendilerine açık olduğunu söyledi.   Ziyarette Öksüz'e, Vali Yardımcısı Yunus Emre Akpınar'ın eşi Neslişah Seda Akpınar, İl Jandarma Komutanının eşi Fatma Güder, İl Emniyet Müdürünün eşi Derya Bitirik, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mukaddes Kılınç, İlçe Yazı İşleri Müdürü Aynur İldeniz eşlik etti.
Burdur Valisi Türker Öksüz'ün eşi Meral Öksüz, Bucak’ta şehit Hüseyin Arslan’ın annesi Havva Arslan ve babası Veli Arslan'ı evlerinde ziyaret etti.

Aileyle tanışarak sohbet eden Meral Öksüz, Vali Türker Öksüz’ün selamlarını ileterek herhangi bir talepleri olup olmadığını sordu.

Aziz Şehitlerimizin ve ailelerinin fedakarlıklarının asla unutulmayacağını ifade eden Öksüz, Şehitlerimizden bizlere emanet olan kıymetli ailelerinin yanlarında olmaya devam edeceklerini, kapılarının gönüllerinin her daim kendilerine açık olduğunu söyledi.

 

Ziyarette Öksüz'e, Vali Yardımcısı Yunus Emre Akpınar'ın eşi Neslişah Seda Akpınar, İl Jandarma Komutanının eşi Fatma Güder, İl Emniyet Müdürünün eşi Derya Bitirik, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Mukaddes Kılınç, İlçe Yazı İşleri Müdürü Aynur İldeniz eşlik etti.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.