BUCAK BELEDİYESİ KAPALI YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU 8 ŞUBAT’TA HİZMETE AÇILIYOR. KAYITLAR BAŞLADI

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 01.02.2024 - 14:37, Güncelleme: 01.02.2024 - 14:38
 

BUCAK BELEDİYESİ KAPALI YARI OLİMPİK YÜZME HAVUZU 8 ŞUBAT’TA HİZMETE AÇILIYOR. KAYITLAR BAŞLADI

Bucak Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan kapalı yüzme havuzu 8 Şubat Perşembe günü hizmete açılıyor. Tesiste, her yaş grubu için verilecek olan yüzme kurslarına kayıtlar başladı. Kayıtlar şahsen Mehmet Akif, 2435. Sokakta yapımı tamamlanan kapalı yüzme havuzuna yapılacaktır.
Bucak Modeli Belediyecilik uygulamaları ile tüm Türkiye’ye örnek olan Bucak Belediyesi yıllardır özlemi çekilen kapalı yarı olimpik yüzme havuzunu Bucak’a kazandırdı. 6 Yaş üzerindeki her yaş grubu Bucaklı’nın hizmetinde olacak olan havuzda, serbest programların yanı sıra belirli bir program dahilinde yüzme eğitimleri de verilecek. Düzenlenecek yüzme programları için ön kayıtlar kapalı yüzme havuzuna şahsen yapılacak. Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada, “Vizyoner belediyecilik anlayışı ile ilçemize vatandaşlarımızın özlemle beklediği modern bir kapalı yarı olimpik yüzme havuzu kazandırdık. Yarı olimpik yüzme havuzu projesi binası yaklaşık 946 m2. A ve B blok olmak üzere birleşik 2 bloktan oluşuyor. A blok’ta Havuz kısmı, B blok’ta soyunma ve duş odaları, antrenör odası, teknik ve mekanik oda ve idari bölüm bulunuyor. Yüzme havuzu 12,50 m.x 25 m. Ebatlarında 5 kulvarlı ve 140 cm derinliğinde ve 50 seyirci kapasiteli. Bucak’ımıza hayırlı olmasını diliyorum. Gençlerimiz, çocuklarımız, kadınlarımız ve tüm vatandaşlarımız bu havuzumuzdan istifade edecek. Bu vesileyle İlçemize yaptığımız tüm yatırım ve hizmetlerimizde bizlerden desteklerini Esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak’a, Önceki Dönem Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’a, Burdur Milletvekillerimiz Sayın Prof. Dr. Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz’a, Önceki Dönem Burdur Milletvekillerimiz Sayın Yasin Uğur ve Sayın Bayram Özçelik’e, Spor Toto Teşkilat Başkanımız Mehmet Ata Öztürk’e, Önceki Dönem Spor Toto Başkanımız Bünyamin Bozgeyik’e, Ak Parti Burdur İl Başkanımız Mustafa Özboyacı ve Yönetim kurulu Üyelerine, Ak Parti Bucak İlçe Başkanımız Osman Taşkın ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Önceki dönem İl Başkanımız Volkan Mengi’ye ve Belediye Meclis teşekkür ediyorum.” dedi.
Bucak Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan kapalı yüzme havuzu 8 Şubat Perşembe günü hizmete açılıyor. Tesiste, her yaş grubu için verilecek olan yüzme kurslarına kayıtlar başladı. Kayıtlar şahsen Mehmet Akif, 2435. Sokakta yapımı tamamlanan kapalı yüzme havuzuna yapılacaktır.

Bucak Modeli Belediyecilik uygulamaları ile tüm Türkiye’ye örnek olan Bucak Belediyesi yıllardır özlemi çekilen kapalı yarı olimpik yüzme havuzunu Bucak’a kazandırdı. 6 Yaş üzerindeki her yaş grubu Bucaklı’nın hizmetinde olacak olan havuzda, serbest programların yanı sıra belirli bir program dahilinde yüzme eğitimleri de verilecek. Düzenlenecek yüzme programları için ön kayıtlar kapalı yüzme havuzuna şahsen yapılacak.

Bucak Belediye Başkanı Emrullah Ünal yaptığı açıklamada, “Vizyoner belediyecilik anlayışı ile ilçemize vatandaşlarımızın özlemle beklediği modern bir kapalı yarı olimpik yüzme havuzu kazandırdık. Yarı olimpik yüzme havuzu projesi binası yaklaşık 946 m2. A ve B blok olmak üzere birleşik 2 bloktan oluşuyor. A blok’ta Havuz kısmı, B blok’ta soyunma ve duş odaları, antrenör odası, teknik ve mekanik oda ve idari bölüm bulunuyor. Yüzme havuzu 12,50 m.x 25 m. Ebatlarında 5 kulvarlı ve 140 cm derinliğinde ve 50 seyirci kapasiteli. Bucak’ımıza hayırlı olmasını diliyorum. Gençlerimiz, çocuklarımız, kadınlarımız ve tüm vatandaşlarımız bu havuzumuzdan istifade edecek. Bu vesileyle İlçemize yaptığımız tüm yatırım ve hizmetlerimizde bizlerden desteklerini Esirgemeyen başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere, Gençlik ve Spor Bakanımız Osman Aşkın Bak’a, Önceki Dönem Gençlik ve Spor Bakanımız Mehmet Muharrem Kasapoğlu’a, Burdur Milletvekillerimiz Sayın Prof. Dr. Adem Korkmaz ve Mustafa Oğuz’a, Önceki Dönem Burdur Milletvekillerimiz Sayın Yasin Uğur ve Sayın Bayram Özçelik’e, Spor Toto Teşkilat Başkanımız Mehmet Ata Öztürk’e, Önceki Dönem Spor Toto Başkanımız Bünyamin Bozgeyik’e, Ak Parti Burdur İl Başkanımız Mustafa Özboyacı ve Yönetim kurulu Üyelerine, Ak Parti Bucak İlçe Başkanımız Osman Taşkın ve Yönetim Kurulu Üyelerine, Önceki dönem İl Başkanımız Volkan Mengi’ye ve Belediye Meclis teşekkür ediyorum.” dedi.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.