Bucak'ta 3 yaşındaki küçük kız su kuyusuna düştü

Asayiş (Akca Gazete) - Akca Gazete | 05.02.2024 - 15:22, Güncelleme: 05.02.2024 - 15:26
 

Bucak'ta 3 yaşındaki küçük kız su kuyusuna düştü

BURDUR’ un Bucak ilçesine bağlı Dutalan köyünde 3 yaşındaki down sendorumlu Rabia Şan su kuyusuna düştü.
Olay bu gün öğle saatlerinde yaşandı. Bucak ilçesinin Dutalan köyü sığındı mahallesinde yaşandı. Annesi Alime Şan bir anda kaybolan kızını göremeyince aramaya başladı. Kızına seslenen Alime Şan, kızının sesini hemen evlerinin önündeki sondaj kuyusundan geldiğini duyunca  durumu yakınlarına haber verdi. İhbar üzerine Dutalan köyüne sağlık, kurtarma, jandarma ekipleri sevk edildi. Bucak Belediyesi kurtarma ekipleri, jandarma ve köylülerin gayretleri ile 5 metrelik kuyuya ters sarkıtılan itfaiye görevlisi küçük kızı tutarak dışarı çıkardı. Kuyudan çıkarılan minik Rabia Şan’ıa sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaparken baba Akif ve anne Alime çocuklarına sarıldı. Tedbir amaçlı Bucak Devlet Hastanesine kaldırılan 3 yaşındaki küçük kız çocuğunun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.     
BURDUR’ un Bucak ilçesine bağlı Dutalan köyünde 3 yaşındaki down sendorumlu Rabia Şan su kuyusuna düştü.

Olay bu gün öğle saatlerinde yaşandı. Bucak ilçesinin Dutalan köyü sığındı mahallesinde yaşandı. Annesi Alime Şan bir anda kaybolan kızını göremeyince aramaya başladı. Kızına seslenen Alime Şan, kızının sesini hemen evlerinin önündeki sondaj kuyusundan geldiğini duyunca  durumu yakınlarına haber verdi. İhbar üzerine Dutalan köyüne sağlık, kurtarma, jandarma ekipleri sevk edildi. Bucak Belediyesi kurtarma ekipleri, jandarma ve köylülerin gayretleri ile 5 metrelik kuyuya ters sarkıtılan itfaiye görevlisi küçük kızı tutarak dışarı çıkardı. Kuyudan çıkarılan minik Rabia Şan’ıa sağlık ekipleri ilk müdahaleyi yaparken baba Akif ve anne Alime çocuklarına sarıldı.

Tedbir amaçlı Bucak Devlet Hastanesine kaldırılan 3 yaşındaki küçük kız çocuğunun sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.   

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Haberle İlişkili Video
Video Galeride Aç
Video albümüne giderek videoya yorum yazabilir yada videoyu sosyal medyada paylaşabilirsiniz.
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.