Bakan Ersoy, depremde yaşamını yitirenlerin mezarlarına karanfil bıraktı

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 06.02.2024 - 10:56, Güncelleme: 06.02.2024 - 10:56
 

Bakan Ersoy, depremde yaşamını yitirenlerin mezarlarına karanfil bıraktı

Bakan Ersoy, depremde yaşamını yitirenlerin mezarlarına karanfil bıraktı
Recep BAĞDAT/MALATYA, (DHA)- KAHRAMANMARAŞ merkezli depremlerin yıl dönümünde Malatya'ya gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, anma törenine katılıp, yaşamını yitirenlerin mezarlarına karanfil bıraktı. 6 Şubat depremlerinde büyük yıkımın yaşandığı Malatya'da depremin ilk anından itibaren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Malatya'da koordinatör bakan olarak görevlendirilen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, felaketin yıl dönümünde kentte yaşamını yitirenlerin mezarlarını ziyaret etti. Yakınlarını kaybeden vatandaşlara başsağlığı dileyen Bakan Ersoy, mezarlara karanfil bırakıp, dua okudu. Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yapılan ziyareti sonrasında 6 Şubat depremlerinde yaşamını yitiren bin 237 vatandaşın isminin yazıldığı deprem şehitleri anıtına da karanfil bıraktı. FOTOĞRAFLI
Bakan Ersoy, depremde yaşamını yitirenlerin mezarlarına karanfil bıraktı

Recep BAĞDAT/MALATYA, (DHA)- KAHRAMANMARAŞ merkezli depremlerin yıl dönümünde Malatya'ya gelen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, anma törenine katılıp, yaşamını yitirenlerin mezarlarına karanfil bıraktı.
6 Şubat depremlerinde büyük yıkımın yaşandığı Malatya'da depremin ilk anından itibaren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından Malatya'da koordinatör bakan olarak görevlendirilen Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, felaketin yıl dönümünde kentte yaşamını yitirenlerin mezarlarını ziyaret etti. Yakınlarını kaybeden vatandaşlara başsağlığı dileyen Bakan Ersoy, mezarlara karanfil bırakıp, dua okudu.
Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, yapılan ziyareti sonrasında 6 Şubat depremlerinde yaşamını yitiren bin 237 vatandaşın isminin yazıldığı deprem şehitleri anıtına da karanfil bıraktı.

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.