Vali Öksüz: Devletimiz milletiyle yıkılmaz çınar olduğunu gösterdi

Gündem (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 06.02.2024 - 16:03, Güncelleme: 06.02.2024 - 16:03
 

Vali Öksüz: Devletimiz milletiyle yıkılmaz çınar olduğunu gösterdi

Vali Öksüz: Devletimiz milletiyle yıkılmaz çınar olduğunu gösterdi
  Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR Valisi Türker Öksüz, 6 Şubat Depremleri Anma Programı'na katıldı. Vali Öksüz, "İlk andan itibaren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde seferberlik ilan ederek, deprem bölgesine koşan devletimiz, milletiyle yıkılmaz bir çınar olduğunu bir kez daha gösterdi" dedi. Burdur Valisi Türker Öksüz, Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi'nde düzenlenen 6 Şubat Depremleri Anma Programı'na katıldı. Programa AK Parti Burdur Milletvekili Adem Korkmaz, Garnizon Komutanı Albay Şengezer Şimşek, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kara, Adalet Komisyonu Başkanı Musa Talih, MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Dalgar, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Güder, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, Burdur Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Bozkurt, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Yasin Tokgöz, kurum müdürleri, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı. Vali Öksüz, yürekleri yakan asrın felaketinin acısını ilk günkü tazeliği ile derinden hissetmeye devam ettiklerini belirtti. Vali Öksüz, "Hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, geride kalan yakınlarına ve milletimize başsağlığı ve sabırlar dilerim. Yaşanan büyük felaketin boyutunu anlatmak çok zor. İlk andan itibaren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde seferberlik ilan ederek, deprem bölgesine koşan devletimiz, milletiyle yıkılmaz bir çınar olduğunu bir kez daha gösterdi" dedi. Vali Öksüz, beraberindekilerle Cumhuriyet Meydanı'nda İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından açılan 'Deprem Fotoğrafları' sergisini gezdi. Sergide deprem bölgesinde çekilen 130 fotoğraf yer aldı. (DHA) FOTOĞRAFLI  
Vali Öksüz: Devletimiz milletiyle yıkılmaz çınar olduğunu gösterdi

 

Mesut MADAN/BURDUR, (DHA)- BURDUR Valisi Türker Öksüz, 6 Şubat Depremleri Anma Programı'na katıldı. Vali Öksüz, "İlk andan itibaren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde seferberlik ilan ederek, deprem bölgesine koşan devletimiz, milletiyle yıkılmaz bir çınar olduğunu bir kez daha gösterdi" dedi.
Burdur Valisi Türker Öksüz, Afet ve Acil Durum Yönetim Merkezi'nde düzenlenen 6 Şubat Depremleri Anma Programı'na katıldı. Programa AK Parti Burdur Milletvekili Adem Korkmaz, Garnizon Komutanı Albay Şengezer Şimşek, Cumhuriyet Başsavcısı Osman Kara, Adalet Komisyonu Başkanı Musa Talih, MAKÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Dalgar, İl Jandarma Komutanı Albay Mustafa Güder, İl Emniyet Müdürü Ümit Bitirik, İl Genel Meclisi Başkanı Murat Akbıyık, Burdur Belediye Başkan Yardımcısı Mustafa Bozkurt, İl Afet ve Acil Durum Müdürü Yasin Tokgöz, kurum müdürleri, siyasi partiler ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri katıldı.
Vali Öksüz, yürekleri yakan asrın felaketinin acısını ilk günkü tazeliği ile derinden hissetmeye devam ettiklerini belirtti. Vali Öksüz, "Hayatını kaybeden vatandaşlara Allah'tan rahmet, geride kalan yakınlarına ve milletimize başsağlığı ve sabırlar dilerim. Yaşanan büyük felaketin boyutunu anlatmak çok zor. İlk andan itibaren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde seferberlik ilan ederek, deprem bölgesine koşan devletimiz, milletiyle yıkılmaz bir çınar olduğunu bir kez daha gösterdi" dedi.
Vali Öksüz, beraberindekilerle Cumhuriyet Meydanı'nda İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından açılan 'Deprem Fotoğrafları' sergisini gezdi. Sergide deprem bölgesinde çekilen 130 fotoğraf yer aldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.