VALİ ÖKSÜZ, 6 ŞUBAT DEPREMLERİ ANMA PROGRAMI KAPSAMINDA DÜZENLENEN ETKİNLİKLERE KATILDI

Gündem 07.02.2024 - 08:54, Güncelleme: 07.02.2024 - 08:54
 

VALİ ÖKSÜZ, 6 ŞUBAT DEPREMLERİ ANMA PROGRAMI KAPSAMINDA DÜZENLENEN ETKİNLİKLERE KATILDI

Burdur Valisi Türker Öksüz, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremleriyle ilgili düzenlenen etkinliklere katıldı.
İlimiz merkezinde düzenlenen programlarda, 11 İlimizi etkileyen 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden vatandaşlar için Mevlid-i Şerif okundu. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı anmak ve farkındalık oluşturmak için deprem bölgesinde çekilen resimlerin yer aldığı sergi açıldı. Vali Öksüz, ilk olarak depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için İl Emniyet Müdürlüğü tarafından okutulan Mevlid-i Şerif programına katıldı. Pazar Camiinde okunan Mevlid-i Şerifin ardından, hayatını kaybeden vatandaşlarımız hayrına helva dağıtıldı. Vali Öksüz daha sonra depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı anmak ve farkındalık oluşturarak deprem gerçeğine dikkat çekmek amacıyla İl AFAD Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından birlikte düzenlenen Fotoğraf Sergisi'ne katıldı. Burdur Cumhuriyet Meydanında düzenlenen sergide, depremin yaşandığı ilk andan itibaren bölgede yürütülen çalışmalara ait fotoğrafların olduğu sergiyi gezen Vali Öksüz, İl AFAD Müdürlüğü ekiplerinin deprem bölgesinde kullandıkları ekipmanların olduğu standı ziyaret ederek bilgi aldı.  
Burdur Valisi Türker Öksüz, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremleriyle ilgili düzenlenen etkinliklere katıldı.

İlimiz merkezinde düzenlenen programlarda, 11 İlimizi etkileyen 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden vatandaşlar için Mevlid-i Şerif okundu. Depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı anmak ve farkındalık oluşturmak için deprem bölgesinde çekilen resimlerin yer aldığı sergi açıldı.

Vali Öksüz, ilk olarak depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için İl Emniyet Müdürlüğü tarafından okutulan Mevlid-i Şerif programına katıldı.
Pazar Camiinde okunan Mevlid-i Şerifin ardından, hayatını kaybeden vatandaşlarımız hayrına helva dağıtıldı.

Vali Öksüz daha sonra depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı anmak ve farkındalık oluşturarak deprem gerçeğine dikkat çekmek amacıyla İl AFAD Müdürlüğü ile İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından birlikte düzenlenen Fotoğraf Sergisi'ne katıldı.

Burdur Cumhuriyet Meydanında düzenlenen sergide, depremin yaşandığı ilk andan itibaren bölgede yürütülen çalışmalara ait fotoğrafların olduğu sergiyi gezen Vali Öksüz, İl AFAD Müdürlüğü ekiplerinin deprem bölgesinde kullandıkları ekipmanların olduğu standı ziyaret ederek bilgi aldı.

 

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.