VALİ ÖKSÜZ, DEPREMZEDE AİLELERİ ZİYARET ETTİ

Gündem (Akca Gazete) - Akca Gazete | 07.02.2024 - 08:56, Güncelleme: 07.02.2024 - 08:56
 

VALİ ÖKSÜZ, DEPREMZEDE AİLELERİ ZİYARET ETTİ

Burdur Valisi Türker Öksüz, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde, yaşanan felaketin ardından Burdur'a gelen depremzede ailelerden Yıldız ve Üstünbaş Ailelerini evlerinde ziyaret etti.
Depremin merkez üssü Kahramamaraş'tan İlimize gelen Yıldız Ailesi ile depremin etkilediği 11 ilden biri olan Malatya'dan İlimize gelen Üstünbaş Ailesini İl merkezinde ikamet ettikleri evlerinde ziyaret eden Vali Öksüz, yüreklerimizi yakan depremlerin acısını ilk günkü tazeliği ile derinden hissetmeye devam ettiklerini belirtti.   Her iki aileye de geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Öksüz, hayatını kaybeden yakınları için taziyelerini sunarak, Allah'tan rahmet ve sabırlar diledi.   Herhangi bir ihtiyaçları olup olmadığını soran Vali Öksüz, devlet olarak, millet olarak ilk andan itibaren depremin yaralarını sarmak için seferber olduklarını belirterek, Burdur halkının da bu süreçte deprem bölgesinin yardımına koşan ilk illerden biri olduğunu ifade etti.   Birlik beraberlik içerisinde tüm zorlukların üstesinden gelineceğini bir kez daha gösterdiklerini vurgulayan Vali Öksüz, Burdur'un kadirşinas misafirperver halkının da bu süreçte depremzede vatandaşlarımıza kapılarını gönüllerini açarak yanlarında olduğunu belirtti.   Ziyarette Vali Öksüz'e, Vali Yardımcısı Yasin Özcan ve AFAD İl Müdürü Yasin Tokgöz eşlik ettiler.
Burdur Valisi Türker Öksüz, Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat depremlerinin yıl dönümünde, yaşanan felaketin ardından Burdur'a gelen depremzede ailelerden Yıldız ve Üstünbaş Ailelerini evlerinde ziyaret etti.

Depremin merkez üssü Kahramamaraş'tan İlimize gelen Yıldız Ailesi ile depremin etkilediği 11 ilden biri olan Malatya'dan İlimize gelen Üstünbaş Ailesini İl merkezinde ikamet ettikleri evlerinde ziyaret eden Vali Öksüz, yüreklerimizi yakan depremlerin acısını ilk günkü tazeliği ile derinden hissetmeye devam ettiklerini belirtti.

 

Her iki aileye de geçmiş olsun dileklerini ileten Vali Öksüz, hayatını kaybeden yakınları için taziyelerini sunarak, Allah'tan rahmet ve sabırlar diledi.

 

Herhangi bir ihtiyaçları olup olmadığını soran Vali Öksüz, devlet olarak, millet olarak ilk andan itibaren depremin yaralarını sarmak için seferber olduklarını belirterek, Burdur halkının da bu süreçte deprem bölgesinin yardımına koşan ilk illerden biri olduğunu ifade etti.

 

Birlik beraberlik içerisinde tüm zorlukların üstesinden gelineceğini bir kez daha gösterdiklerini vurgulayan Vali Öksüz, Burdur'un kadirşinas misafirperver halkının da bu süreçte depremzede vatandaşlarımıza kapılarını gönüllerini açarak yanlarında olduğunu belirtti.

 

Ziyarette Vali Öksüz'e, Vali Yardımcısı Yasin Özcan ve AFAD İl Müdürü Yasin Tokgöz eşlik ettiler.

Burdur HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.