Çocuğunu almaya gittiği okulun bahçesinde öldürülen servis şoförü toprağa verildi

Asayiş (DHA) - Demirören Haber Ajansı | 07.02.2024 - 15:47, Güncelleme: 07.02.2024 - 15:47
 

Çocuğunu almaya gittiği okulun bahçesinde öldürülen servis şoförü toprağa verildi

Çocuğunu almaya gittiği okulun bahçesinde öldürülen servis şoförü toprağa verildi
Nabi YAZICI/DERİNCE (Kocaeli), (DHA)- KOCAELİ'de, çocuğunu almak için gittiği ilkokulun bahçesinde, husumetlileri Mehmet Konak (51) ve oğlu Bilal Konak (24) tarafından dövülüp, bıçaklanarak öldürülen servis şoförü Murat Tosun (32), toprağa verildi. Olay, 5 Şubat'ta Derince ilçesi Turgut Özal Caddesi'ndeki Kocaeli Öğretmenler İlkokulu'nun bahçesinde meydana geldi. Mehmet Konak ve oğlu Bilal Konak, husumetli oldukları Murat Tosun'u otomobille takip etti. Tosun, çocuğunu almak için okulun bahçesine girdiği sırada baba ve oğlu tarafından saldırıya uğradı. Mehmet Konak, Tosun'u darbederken, Bilal Konak da bıçakladı. Tosun kaldırıldığı hastanede dün öldü. Olayın ardından kaçan baba ve oğlu, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı. Mehmet Konak ve Bilal Konak, emniyetteki sorguları sonrası çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı. Servis minibüsü şoförü, evli ve 3 çocuk babası Murat Tosun'un cenazesi, öğle namazı sonrası ilçedeki İbni Sina Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Çınarlı Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenazeye, Tosun'un akrabaları, servis şoförü meslektaşları ve ailesi katıldı. (DHA) FOTOĞRAFLI
Çocuğunu almaya gittiği okulun bahçesinde öldürülen servis şoförü toprağa verildi

Nabi YAZICI/DERİNCE (Kocaeli), (DHA)- KOCAELİ'de, çocuğunu almak için gittiği ilkokulun bahçesinde, husumetlileri Mehmet Konak (51) ve oğlu Bilal Konak (24) tarafından dövülüp, bıçaklanarak öldürülen servis şoförü Murat Tosun (32), toprağa verildi.
Olay, 5 Şubat'ta Derince ilçesi Turgut Özal Caddesi'ndeki Kocaeli Öğretmenler İlkokulu'nun bahçesinde meydana geldi. Mehmet Konak ve oğlu Bilal Konak, husumetli oldukları Murat Tosun'u otomobille takip etti. Tosun, çocuğunu almak için okulun bahçesine girdiği sırada baba ve oğlu tarafından saldırıya uğradı. Mehmet Konak, Tosun'u darbederken, Bilal Konak da bıçakladı. Tosun kaldırıldığı hastanede dün öldü. Olayın ardından kaçan baba ve oğlu, Kocaeli Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı. Mehmet Konak ve Bilal Konak, emniyetteki sorguları sonrası çıkarıldıkları mahkemede tutuklandı.
Servis minibüsü şoförü, evli ve 3 çocuk babası Murat Tosun'un cenazesi, öğle namazı sonrası ilçedeki İbni Sina Camisi'nde kılınan cenaze namazının ardından Çınarlı Mezarlığı'nda toprağa verildi. Cenazeye, Tosun'un akrabaları, servis şoförü meslektaşları ve ailesi katıldı. (DHA)

FOTOĞRAFLI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve akcagazete.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.